Семинар по въвеждане на НАССР системи

РТИК информира, че Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Българско-баварски център по управление на качеството, организират на 26 юни 2006 в заседателната зала на БТПП ул. Парчевич 42 в гр.София семинар на тема “Основни насоки към организации от хранителния бранш за изпълнение на изискванията по въвеждане на НАССР системи”. Лектори: експерти от Българо-баварския център при БТПП

Предварителна програма на семинара:

9.30 – 11.00 часа – Обучение:

  • Европейско законодателство за безопасност на храните
  • Национално законодателство
  • Въведение в НАССР

11.00 – 11.15 часа – кафе пауза

11.15 – 12.30 часа – Обучение:

  • Предпоставъчни програми за НАССР
  • Принципи на системата НАССР

12.30 – 13.15 часа – Работна закуска

13.15 – 14.30 часа – Обучение:

  • Стъпки за разработване на НАССР план
  • Поддържане на системата НАССР
  • ISO22000:2005

14.30 – 14.45 часа – кафе пауза

14.45 – 15.30 часа – Обучение:

  • Представяне на възможности за сътрудничество с Българско-баварски център за управление на качеството

Срок за потвърждение:22.06.2006г. /четвъртък/

Такса участие : 48 лв /с вкл.ДДС/.

Регистрационна карта

 
Публикувана: 16 Юни 2006 г. 17:06:09
 



Новини

21 Март 2017
На 19 април в БТПП ще се състои Бизнес форум София-Тайпе
още...
21 Март 2017
Виртуално обучение по мениджмънт на интелектуалната собственост
още...
21 Март 2017
Изложение China International Import and Export Food & Beverage Exhibition
още...
21 Март 2017
НСИ: Разходите на работодателите за труд нарастват с 8% на годишна база
още...
21 Март 2017
Здравословните и безопасни условия на труд – грижа на всеки – практически насоки за работодателите
още...

Още новини