“Euro Domus 2006”,Падуа (Италия)

РТИК информира, че и тази година на Италианска Търговска Камара в България е възложено от страна на Сentro Estero Veneto да излъчи участници в “Euro Domus 2006”, workshop между италиански и европейски фирми в сферата на обзавеждането. Форумът ще се проведе на 24 и 25 септември 2006г. в рамките на Панаира на Падуа по повод Панаир “TDM” (Професионален мебелен салон Тривенето).

TDM — Професионален мебелен салон Тривенето е среща насочена изключително към професионалистите в областта и е много предпочитан от фирмите от Североизток, за да представят своето производство. Първото издание през 2005г. отбеляза повече от 8.000 оператори, с 250 изложители от 7-те провинции на Областта Венето и около 20.000 кв.м. изложбена площ.

По конкретно, Камарата следва да избере за участие в събитието 2 бр. средно големи български фирми. Подбраните фирми трябва да бъдат износители/търговци на едро/дистрибутори или всякакъв друг тип оператори, който развиват дейност по закупуване в сферата на обзавеждането и дома заинтересувани да влязат в контакт с производители от Областта Венето.

Целта на инициативата е да се създадат възможности за среща и коопериране между фирми от Венето и съответстващите им български такива, работещи в секторите, свързани дома и обзавеждането.

Привлечени сектори:

�� обзавеждане за дома, офиса, хотела, градината

�� вътрешен дизайн

�� осветление

�� компоненти и аксесоари

�� допълнения за обзавеждане

Изисквания за участие:

Операторите и/или фирмите участници трябва да отговарят на следните изисквания :

�� да бъдат вносители, търговци на едро, закупчици, дистрибутори или всякакъв тип дейност свързана със закупуване;

�� да посочат конкретен проек за сътрудничество приложим към италианските фирми .

Компенсация/Заплащане:

На всяка българска фирма участник се заплаща сумата от 200,00 Евро, която ще бъде издължена в края на събитието (до месец ноември 2006) чрез Институцията, която ще извърши селекцията в България.

Услуги предлагани на специалните делегати:

�� Организиране на програма от двустранни срещи, създадени ad hoc на базата на конкретните изисквания посочени от делегатите и от италианските участници;

�� Нощувка в договорен хотел 5-звезден в зона с минерални бани Abano, с включена закуска ;

�� Трансфер от летището до хотела и обратно;

�� Общ трансфер от хотела до Панаир Падуа и обратно;

�� Кафе пауза и обяд по време на дните на провеждане на събитието;

�� Превод;

�� Безплатен вход за панаирното изложение

Начини за участие и организация:

Попълвайки приложения формуляр фирмата се регистрира за събитието (до 25 август 2006)

Фирмените профили ще бъдат разгледани от организаторите и след това ще бъде дадено потвърждение на участниците за участие (до 4 септември 2006).

Междувременно в периода август/септември италианските фирми участници ще се записват за събитието и техните профили ще бъдат публикувани на следния сайт www.pd.cna.it/eurodomus06.

Чуждите фирми участнички следва да консултират посочения сайт и да посочат имената на италианските фирми, с които биха искали да се срещнат по време на workshop с цел да се определи програмата за индивидуални срещи (до 8 септември 2006).

Формулярите за участие на заинтересуваните фирми (виж приложен файл) трябва да постъпят в Италианска Търговска Камара в България надлежно попълнени в електронен формат (coordinatore@camcomit.bg), не по-късно от 25 aвгуст.

За повече информация — тел/факс: 02/ 8463280/1/2 e-mail: info@camcomit.bg, www.camcomit.bg .

 
Публикувана: 27 Юли 2006 г. 14:07:53
 Новини

13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...
07 Февруари 2018
Превеждаме данъци и осигуровки без такси
още...

Още новини