“Euro Domus 2006”,Падуа (Италия)

РТИК информира, че и тази година на Италианска Търговска Камара в България е възложено от страна на Сentro Estero Veneto да излъчи участници в “Euro Domus 2006”, workshop между италиански и европейски фирми в сферата на обзавеждането. Форумът ще се проведе на 24 и 25 септември 2006г. в рамките на Панаира на Падуа по повод Панаир “TDM” (Професионален мебелен салон Тривенето).

TDM — Професионален мебелен салон Тривенето е среща насочена изключително към професионалистите в областта и е много предпочитан от фирмите от Североизток, за да представят своето производство. Първото издание през 2005г. отбеляза повече от 8.000 оператори, с 250 изложители от 7-те провинции на Областта Венето и около 20.000 кв.м. изложбена площ.

По конкретно, Камарата следва да избере за участие в събитието 2 бр. средно големи български фирми. Подбраните фирми трябва да бъдат износители/търговци на едро/дистрибутори или всякакъв друг тип оператори, който развиват дейност по закупуване в сферата на обзавеждането и дома заинтересувани да влязат в контакт с производители от Областта Венето.

Целта на инициативата е да се създадат възможности за среща и коопериране между фирми от Венето и съответстващите им български такива, работещи в секторите, свързани дома и обзавеждането.

Привлечени сектори:

�� обзавеждане за дома, офиса, хотела, градината

�� вътрешен дизайн

�� осветление

�� компоненти и аксесоари

�� допълнения за обзавеждане

Изисквания за участие:

Операторите и/или фирмите участници трябва да отговарят на следните изисквания :

�� да бъдат вносители, търговци на едро, закупчици, дистрибутори или всякакъв тип дейност свързана със закупуване;

�� да посочат конкретен проек за сътрудничество приложим към италианските фирми .

Компенсация/Заплащане:

На всяка българска фирма участник се заплаща сумата от 200,00 Евро, която ще бъде издължена в края на събитието (до месец ноември 2006) чрез Институцията, която ще извърши селекцията в България.

Услуги предлагани на специалните делегати:

�� Организиране на програма от двустранни срещи, създадени ad hoc на базата на конкретните изисквания посочени от делегатите и от италианските участници;

�� Нощувка в договорен хотел 5-звезден в зона с минерални бани Abano, с включена закуска ;

�� Трансфер от летището до хотела и обратно;

�� Общ трансфер от хотела до Панаир Падуа и обратно;

�� Кафе пауза и обяд по време на дните на провеждане на събитието;

�� Превод;

�� Безплатен вход за панаирното изложение

Начини за участие и организация:

Попълвайки приложения формуляр фирмата се регистрира за събитието (до 25 август 2006)

Фирмените профили ще бъдат разгледани от организаторите и след това ще бъде дадено потвърждение на участниците за участие (до 4 септември 2006).

Междувременно в периода август/септември италианските фирми участници ще се записват за събитието и техните профили ще бъдат публикувани на следния сайт www.pd.cna.it/eurodomus06.

Чуждите фирми участнички следва да консултират посочения сайт и да посочат имената на италианските фирми, с които биха искали да се срещнат по време на workshop с цел да се определи програмата за индивидуални срещи (до 8 септември 2006).

Формулярите за участие на заинтересуваните фирми (виж приложен файл) трябва да постъпят в Италианска Търговска Камара в България надлежно попълнени в електронен формат (coordinatore@camcomit.bg), не по-късно от 25 aвгуст.

За повече информация — тел/факс: 02/ 8463280/1/2 e-mail: info@camcomit.bg, www.camcomit.bg .

 
Публикувана: 27 Юли 2006 г. 14:07:53
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини