Биорафонерия 2006

От 1 до 3 декември 2006г. в к-с Златни Пясъци ще се проведе международна конференция и борса за коопериране „Възобновяема енергия от селското стопанство”.

БИОРАФИНЕРИЯ 2006 е общо наименование, обединяващо Първата годишна конференция „ Възобновяема енергия от селското стопанство " и Борса за коопериране , насочени към производството на биогорива и биогаз. БИОРАФИНЕРИЯ 2006 се п ровежда с частичната подкрепа на програма “TownTwinning”на Европейската комисия. Специалисти от България, Великобритания, Германия, Дания, Полша, Румъния, САЩ и Унгария ще представят опит в производство на биогориво и биогаз.

БИОРАФИНЕРИЯ 2006 предоставя възможност:

· Да се представят и обсъдят европейската политика и добри практики в сферата на енергийната ефективност

· Да се свържат българските производители на биомаса (земеделски производители, фермери) и български предприемачи с международни и български „ Доставчици " на техника, технологии, услуги и знания за производство на биомаса, биогорива и енергия, произведена от отпадъци

· Традиционните лекционни сесии и представянето на нови идеи са съчетани с възможност за осъществяване на контакти, намиране на партньори и коопериране.

Такси за участие:

Вариант 1 - Пълен пакет (включва три нощувки със закуски в петзвездния хотел "Адмирал" на 30 Ноември, 1 и 2 Декември 2006; три обяда; две вечери; коктейл; кафе-паузи и такса правоучастие): 450 лв.

Вариант 2 - Такса правоучастие (включва само такса правоучастие и кафе-паузи): 200 лв.

Повече информация ирегистрация за участие на уеб сайт: www.biorefinerymarket.net , или на е-mail: m_garthley@dobrich.bg; krisitna@abi.bg

Организатори: Община Добрич, съвместно с АгроБиоИнститут София и „Добрички панаир” АД.

 
Публикувана: 17 Ноември 2006 г. 8:11:33
 Новини

21 Март 2017
На 19 април в БТПП ще се състои Бизнес форум София-Тайпе
още...
21 Март 2017
Виртуално обучение по мениджмънт на интелектуалната собственост
още...
21 Март 2017
Изложение China International Import and Export Food & Beverage Exhibition
още...
21 Март 2017
НСИ: Разходите на работодателите за труд нарастват с 8% на годишна база
още...
21 Март 2017
Здравословните и безопасни условия на труд – грижа на всеки – практически насоки за работодателите
още...

Още новини