Над 23 фирми от цялата страна ще участват в бизнес мисия в Букурещ, организирана от РТИК и БРТПП

Над 40 представители от 23 български фирми до момента са заявили желание да се включат в бизнес мисията в Букурещ, организирана от Русенската Търговско - Индустриална Камара и Българо-румънската търговско промишлена палата на 23 май т.г. Участниците в българската делегацията са от цялата страна, като преобладават компаниите от Русе и София. Ще вземат участие и представители на фирми от Варна, Пловдив, Ловеч, Хасково и др. Посещението на българската делегация в румънската столица е по време на най-голямото строително изложение «Construct Expo Ambient» в Международен ИзложбенЦентър РОМЕКСПО – Букурещ. За това и участниците в мисията са предимно от сектора строителство и строителни материали. В момента Букурещката търговско индустриалната камара кани румънски фирми за среща с представителите на българския бизнес съгласно заявения от тях интерес, след което ще се изготви програмата за индивидуални срещи за всяка една фирма.

В допълнение,на база подписаното споразумение между РТИК и РОМЕКСПО на участниците в бизнес мисията ще бъде предоставена услугата BusinessMatchingPoint. Чрез нея РОМЕКСПО ще поканят фирми в рамките на строителното изложение «Construct Expo Ambient» (изложители и посетители) на срещи с българските фирми с цел установяване на контакти и бъдещо сътрудничество.

Допълнителна информация можете да получите на телефони: 082/825875, 082/826308,e-mail:bgroforum@rcci.bg

Информация за изложението

CONSTRUCTEXPOAMBIENTе изложение, ориентирано към представяне на новости и тенденции в интериорния дизайн, дограми, стъклопакети, врати, заключващи устройства, железария, и метални конструкции, осветление, материали за ремонто-довършителни дейности, стенни и подови покрития, вътрешна и външна декорация и аксесоари, строителни материали.

За 2007 г. изложителите наброяват близо 1000 фирми от следните страни: Белгия, България, Китай, Република Чехия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Израел, Италия, Полша, Република Молдова, Румъния, Сърбия и Черна Гора, Испания, Холандия, Турция, Украйна, Югославия

По същото време ще се проведе и CER GLASS -изложение за продукти, технологии и машини/оборудване за стъкларската, керамична и порцеланова индустрия.

 
Публикувана: 14 Май 2007 г. 10:05:50
Подробности
 Новини

13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...
07 Февруари 2018
Превеждаме данъци и осигуровки без такси
още...

Още новини