Над 23 фирми от цялата страна ще участват в бизнес мисия в Букурещ, организирана от РТИК и БРТПП

Над 40 представители от 23 български фирми до момента са заявили желание да се включат в бизнес мисията в Букурещ, организирана от Русенската Търговско - Индустриална Камара и Българо-румънската търговско промишлена палата на 23 май т.г. Участниците в българската делегацията са от цялата страна, като преобладават компаниите от Русе и София. Ще вземат участие и представители на фирми от Варна, Пловдив, Ловеч, Хасково и др. Посещението на българската делегация в румънската столица е по време на най-голямото строително изложение «Construct Expo Ambient» в Международен ИзложбенЦентър РОМЕКСПО – Букурещ. За това и участниците в мисията са предимно от сектора строителство и строителни материали. В момента Букурещката търговско индустриалната камара кани румънски фирми за среща с представителите на българския бизнес съгласно заявения от тях интерес, след което ще се изготви програмата за индивидуални срещи за всяка една фирма.

В допълнение,на база подписаното споразумение между РТИК и РОМЕКСПО на участниците в бизнес мисията ще бъде предоставена услугата BusinessMatchingPoint. Чрез нея РОМЕКСПО ще поканят фирми в рамките на строителното изложение «Construct Expo Ambient» (изложители и посетители) на срещи с българските фирми с цел установяване на контакти и бъдещо сътрудничество.

Допълнителна информация можете да получите на телефони: 082/825875, 082/826308,e-mail:bgroforum@rcci.bg

Информация за изложението

CONSTRUCTEXPOAMBIENTе изложение, ориентирано към представяне на новости и тенденции в интериорния дизайн, дограми, стъклопакети, врати, заключващи устройства, железария, и метални конструкции, осветление, материали за ремонто-довършителни дейности, стенни и подови покрития, вътрешна и външна декорация и аксесоари, строителни материали.

За 2007 г. изложителите наброяват близо 1000 фирми от следните страни: Белгия, България, Китай, Република Чехия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Израел, Италия, Полша, Република Молдова, Румъния, Сърбия и Черна Гора, Испания, Холандия, Турция, Украйна, Югославия

По същото време ще се проведе и CER GLASS -изложение за продукти, технологии и машини/оборудване за стъкларската, керамична и порцеланова индустрия.

 
Публикувана: 14 Май 2007 г. 10:05:50
Подробности
 Новини

17 Май 2017
Второ издание на Академия за социални предприемачи
още...
17 Май 2017
Национален конкурс за „Европейска награда за млади фермери” 2017 г.
още...
17 Май 2017
Състезание „Green Talents 2017“
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...

Още новини