МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ НА АВТОМОБИЛНИ ЧАСТИ В КИТАЙ ЕКСПО CIAPE

Дати: 29 ноември — 1 декември 2007 г.

Периодичност: Ежегодно

Място: Китайски международен изложбен център, Пекин (Зали 1-8)

Площ на изложението: 50 000 кв.м.

Изложители: 1 700 (очаквани)

Посетители: 50 000 (очаквани)

Вид посетители: Професионалисти

Типичните характерни черти на ЕКСПО CIAPE:

- Организира се от Министерството на търговията на НР Китай.

- Изключителна международна платформа за изложения, търговия и сътрудничество, предоставяна от държавата

- Участват само водещи китайски предприятия.

- Съорганизатори са водещи международни производители на автомобилни части, 8 от първите световни производители на автомобили и 15 от водещите китайски автомобилни групировки с цялото си участие.

Изложението, което ще се проведе в 4-тата по големина икономика и 3-та по търговски обем в светастрана, ще осигури на китайската и международната индустрия на авточастите инклузивна и многоперспективна платформа за изложение, търговия и сътрудничество. Несъмнено изложението ще се превърне в международно събитие, приемано и оценявано от широк кръг доставчици, купувачи и медии от цял свят за целите на взаимната изгода и прогрес.

В допълнение, по време на изложението ще се провеждат конференции, срещи и технически семинари. Ще бъдат поканени за участие представители на китайските държавни институции, съответни експерти и учени, делегати на всепризнати международни организации, водещи световни доставчици и купувачи на автоизделия и продукти за следпродажбено обслужване, представители на китайски предприятия за автомобили и авточасти, както и посетители-професионалисти.

Изложители и посетители:

В ЕКСПО CIAPE се включват широк спектър компании-участнички: всички водещи световни производители на автомобили и авточасти като Дженеръл Мотърз, Форд, Фолксваген, Тойота, Даймлер-Крайслер, БМВ, ПСА Пежо Ситроен, Хюндай Мотор, Роберт Бош ГмбХ, Дензо Корпорейшън, Делфи Корпорейшън, Вистеон Корпорейшън, Валео С.А.; както и целият диапазон от 8-те производствени бази за автомобили и авточасти в Китай: Чангчун, Тианджин, Шанхай, Чонгкинг, Вухан, Вуху, Тайджоу и Ксиамен.

Изложението ще бъде посетено от доставчици и купувачи на автомобили, авточасти и изделия за следпродажбено обслужване, професионалисти от Китай, САЩ, Германия, Франция, Великобритания, Италия, Бразилия, Мексико, Испания, Русия, Швеция, Унгария, Чехия, държави от Близкия Изток, Япония, Южна Корея, Индия, Турция, Сингапур, Тайланд, Хонг Конг и Тайван и др.

Категории експонати:

1. Авточасти и компоненти: двигателни системи, шасита, спирачни системи, управляващи системи, каросерии и части, електронни системи, ауспусни системи, гуми и др.

2. Изделия за следпродажбено обслужване:

q Авто електронни изделия: аудиоплейъри, телевизори, системи против кражба, телефони, системи за сателитна навигация, позициониране и контрол, автоматични врати и прозорци, климатици, хладилници, реверсни радари, крушки и цялостни осветителни системи и др.

q Необходими продукти за автомобила: стъкла, седалки, покривала, възглавници, калъфи за волан, предпазни колани, акустични филтри, чистачки, ключалки, дискове, орнаменти, сенници, външни части, ароматизатори и др.

q Автокозметика и препарати за поддръжка: устройства за почистване и поддръжка, вакси, смазки, адитиви, лакове, полиращи продукти, детергенти и парфюми и др.

q Инструменти за ремонт и тестване, устройства за инсталации за лакиране/полиране и паркингови устройства.

q Автосервизи за експресен автомобилен ремонт и следпродажбено обслужване и сервиз.

q Оборудване и изделия за екологично-ориентирани автомобили, рециклиране и третиране на скрап.

3. Автоконверсионно оборудване и изделия

4. Медии и клубове, свързани с автопродуктите

Тарифи за участие:

Цената на оборудван стандартен щанд варира между 145 евро/кв.м. и 210 евро/кв.м. в зависимост от разположението в залата. Минималната изградена площ е 9 кв.м. Подробни тарифи ще намерите в приложената заявка за участие.

Пълна информация за изложбата можете да получите на уеб-адрес:

http://www.bcci.bg/bulgarian/events/2007/news20070621_2.htm

Краен срок за заявка за участие: 29 септември 2007 г.

Надяваме се, че нашето предложение представлява интерес за вашата фирма или организация. За допълнителна информация сме на Ваше разположение на тел./факс: 02/981 66 26, тел.: 02/989 72 40, E-mail: fairs@bcci.bg. Фирмите, желаещи да участват следва да попълнят заявката-договор и да ни я изпратят на горепосочените координати.

 
Публикувана: 2 Юли 2007 г. 11:07:02
 Новини

14 Януари 2019
Процедура "Подобряване на производствения капацитет в малките и средни предприятия" ще бъде представена на 16.01.2019г. в Русе
още...
14 Декември 2018
Бизнес делегация до Намибия, Мозамбик и Кения, 21-26 януари 2019
още...
13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
10 Ноември 2017
Българо-турски агробизнес форум
още...

Още новини