Сертификационна програма “Управление на Европейски проекти”

Сертификационна програма

“Управление на Европейски проекти”

Център за Европейски Програми на Американския Университет в България има удоволствието да представи на Вашето внимание седмото поред издание на Сертификационната програма “Управление на Европейски проекти”, която ще се проведе в периода 12 януари — 27юли 2008 година.

Кой може да участва

Програмата по “Управление на европейски проекти” е отворена за всички, които планират да работят или да предоставят консултантски услуги по проекти,финансирани от ЕС, като бизнес мениджъри, банкери, експерти, администратори и други професионалисти.

Какво печели обучаемият

Участниците получават конкретни знания, практически умения и ноу-хау за успешно кандидатстване и управление на проекти, финансирани от програмите на Европейския съюз. Програмата предоставя актуална информация относно приоритетите, механизмите и начина на действие на Структурните фондове и Оперативните програми за България и е насочена към първите покани за проектопредложения по Структурните фондове.

Програмата се оказва пресечна точка на нуждите не само на обучаемите, но и на работодатели, като се превръща в разпознаваема методика, представяща занаята „писане на проекти”. Попаднала в полезрението на големите работодатели, програмата предоставя на курсистите не само знания, но и реални възможности за кариера, свързана с европейските проекти.

Успешно завършилите получават също Сертификатпод институционалната акредитация на Американски университет в България и европейско приложение, валидни в Европа и САЩ.

Първите покани за проекто — предложения вече са обявени! Бъдете сред обучените, които ще могат да се възползват от открилите се възможности!

За повече информация,моля прочетете прикрепените файлове, посетете нашата интернет страница: www.aubg.bg/cep или се свържете с офиса ни на cep@aubg.bg или на телефон.02/960 79 22 или02/ 960 79 21.

 
Публикувана: 26 Ноември 2007 г. 11:11:42
 Новини

23 Януари 2019
Ще бъде създаден комитет за търговия, в рамките на Смесената междуправителствена българо-иранска комисия за икономическо сътрудничество
още...
23 Януари 2019
Нов разширен прием на заявления от родители за осигуряване на детегледачи
още...
13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
10 Ноември 2017
Българо-турски агробизнес форум
още...
29 Юни 2017
КАРИЕРА ЗА НОВА ЕRА - единствените кариерни дни в страната за млади и утвърдени учени
още...

Още новини