Сертификационна програма “Управление на Европейски проекти”

Сертификационна програма

“Управление на Европейски проекти”

Център за Европейски Програми на Американския Университет в България има удоволствието да представи на Вашето внимание седмото поред издание на Сертификационната програма “Управление на Европейски проекти”, която ще се проведе в периода 12 януари — 27юли 2008 година.

Кой може да участва

Програмата по “Управление на европейски проекти” е отворена за всички, които планират да работят или да предоставят консултантски услуги по проекти,финансирани от ЕС, като бизнес мениджъри, банкери, експерти, администратори и други професионалисти.

Какво печели обучаемият

Участниците получават конкретни знания, практически умения и ноу-хау за успешно кандидатстване и управление на проекти, финансирани от програмите на Европейския съюз. Програмата предоставя актуална информация относно приоритетите, механизмите и начина на действие на Структурните фондове и Оперативните програми за България и е насочена към първите покани за проектопредложения по Структурните фондове.

Програмата се оказва пресечна точка на нуждите не само на обучаемите, но и на работодатели, като се превръща в разпознаваема методика, представяща занаята „писане на проекти”. Попаднала в полезрението на големите работодатели, програмата предоставя на курсистите не само знания, но и реални възможности за кариера, свързана с европейските проекти.

Успешно завършилите получават също Сертификатпод институционалната акредитация на Американски университет в България и европейско приложение, валидни в Европа и САЩ.

Първите покани за проекто — предложения вече са обявени! Бъдете сред обучените, които ще могат да се възползват от открилите се възможности!

За повече информация,моля прочетете прикрепените файлове, посетете нашата интернет страница: www.aubg.bg/cep или се свържете с офиса ни на cep@aubg.bg или на телефон.02/960 79 22 или02/ 960 79 21.

 
Публикувана: 26 Ноември 2007 г. 11:11:42
 Новини

29 Март 2017
Великобритания излиза от ЕС: как ще протекат преговорите
още...
29 Март 2017
Китай стартира електронна страница на инициативата “Един пояс, един път”
още...
29 Март 2017
България ще подпише Споразумение с Малта за продажба на емисии
още...
29 Март 2017
Инвестиции за над 25 млн. евро подкрепиха устойчивия бизнес у нас
още...
29 Март 2017
МОН и CEDEFOP ще проучват търсените умения на трудовия пазар
още...

Още новини