Международна парична изложба- София 27-30 май 2009 НДК

Това е първото специализираното парично изложение SOFIA INTERNATIONAL MONEY EXHIBITION - SIMExpo, което ще се проведе от 27 до 30 май 2009 г. в Националния дворец на куртурата, ет. 5. Проявата съвпада с Европейска филателна изложба България 2009 в НДК, както и със 130-годишнината на Българската народна банка.

То е единствено по рода си специализирано изложение в България, в региона на балканските страни и страните от черноморската зона.

Нашата цел, съвместно с Вас като участници, е да разширим възможността за международно сътрудничество на институциите, работещи в областта на реалното парично обращение, както и да подпомогнем всички финансови институции да намерят нови форми, с които да могат да посрещнат предизвикателствата на новата световна икономическа обстановка.

С участието си, Вие ще имате възможност да се срещнете с представители на редица национални емисионни банки, държавни монетни дворове, банки и търговски специализирани фирми.

Проявата ще събере участници с изградени традиции в разпространението и продажбата на монети с нумизматична стойност, ще предостави възможности за инвестиции в инструменти, като благородни метали и редица други изделия като злато, златни медали, инвестиционни кюлчета за малкия потребител, разпространявани на международните пазари.

По време на проявата, колекционерите в България за пръв път ще имат възможността да видят и да закупят представените от участниците монети, банкноти и др. артикули с колекционерска стойност от световно известни фирми.

Участие ще вземат редица фирми, осигуряващи машини, оборудване и консумативи за производството на монети и банкноти, които обслужват реалното парично обращение. Ще имате възможност да се запознаете и с новите форми за безкасово разплащане и всички новости, необходими за оперативното банкиране.

Вашето участие на това първо по рода си международно изложение ще Ви даде възможност да представите своята дейност пред потенциални партньори в България, региона и света, да осъществите нови търговски контакти и да обмените опит с други водещи институции във Вашата област.

Ще се радваме да станете един от участниците на SIMExpo — Sofiaи съвместно да изградим една традиция на ежегодна среща за сътрудничество и обмяна на опит в сферата на реалното парично обръщение. За

http://www.moneyfair.bcci.bg/

 
Публикувана: 26 Февруари 2009 г. 12:02:22
 Новини

14 Януари 2019
Процедура "Подобряване на производствения капацитет в малките и средни предприятия" ще бъде представена на 16.01.2019г. в Русе
още...
14 Декември 2018
Бизнес делегация до Намибия, Мозамбик и Кения, 21-26 януари 2019
още...
13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
10 Ноември 2017
Българо-турски агробизнес форум
още...

Още новини