Международна парична изложба- София 27-30 май 2009 НДК

Това е първото специализираното парично изложение SOFIA INTERNATIONAL MONEY EXHIBITION - SIMExpo, което ще се проведе от 27 до 30 май 2009 г. в Националния дворец на куртурата, ет. 5. Проявата съвпада с Европейска филателна изложба България 2009 в НДК, както и със 130-годишнината на Българската народна банка.

То е единствено по рода си специализирано изложение в България, в региона на балканските страни и страните от черноморската зона.

Нашата цел, съвместно с Вас като участници, е да разширим възможността за международно сътрудничество на институциите, работещи в областта на реалното парично обращение, както и да подпомогнем всички финансови институции да намерят нови форми, с които да могат да посрещнат предизвикателствата на новата световна икономическа обстановка.

С участието си, Вие ще имате възможност да се срещнете с представители на редица национални емисионни банки, държавни монетни дворове, банки и търговски специализирани фирми.

Проявата ще събере участници с изградени традиции в разпространението и продажбата на монети с нумизматична стойност, ще предостави възможности за инвестиции в инструменти, като благородни метали и редица други изделия като злато, златни медали, инвестиционни кюлчета за малкия потребител, разпространявани на международните пазари.

По време на проявата, колекционерите в България за пръв път ще имат възможността да видят и да закупят представените от участниците монети, банкноти и др. артикули с колекционерска стойност от световно известни фирми.

Участие ще вземат редица фирми, осигуряващи машини, оборудване и консумативи за производството на монети и банкноти, които обслужват реалното парично обращение. Ще имате възможност да се запознаете и с новите форми за безкасово разплащане и всички новости, необходими за оперативното банкиране.

Вашето участие на това първо по рода си международно изложение ще Ви даде възможност да представите своята дейност пред потенциални партньори в България, региона и света, да осъществите нови търговски контакти и да обмените опит с други водещи институции във Вашата област.

Ще се радваме да станете един от участниците на SIMExpo — Sofiaи съвместно да изградим една традиция на ежегодна среща за сътрудничество и обмяна на опит в сферата на реалното парично обръщение. За

http://www.moneyfair.bcci.bg/

 
Публикувана: 26 Февруари 2009 г. 12:02:22
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини