Международна парична изложба- София 27-30 май 2009 НДК

Това е първото специализираното парично изложение SOFIA INTERNATIONAL MONEY EXHIBITION - SIMExpo, което ще се проведе от 27 до 30 май 2009 г. в Националния дворец на куртурата, ет. 5. Проявата съвпада с Европейска филателна изложба България 2009 в НДК, както и със 130-годишнината на Българската народна банка.

То е единствено по рода си специализирано изложение в България, в региона на балканските страни и страните от черноморската зона.

Нашата цел, съвместно с Вас като участници, е да разширим възможността за международно сътрудничество на институциите, работещи в областта на реалното парично обращение, както и да подпомогнем всички финансови институции да намерят нови форми, с които да могат да посрещнат предизвикателствата на новата световна икономическа обстановка.

С участието си, Вие ще имате възможност да се срещнете с представители на редица национални емисионни банки, държавни монетни дворове, банки и търговски специализирани фирми.

Проявата ще събере участници с изградени традиции в разпространението и продажбата на монети с нумизматична стойност, ще предостави възможности за инвестиции в инструменти, като благородни метали и редица други изделия като злато, златни медали, инвестиционни кюлчета за малкия потребител, разпространявани на международните пазари.

По време на проявата, колекционерите в България за пръв път ще имат възможността да видят и да закупят представените от участниците монети, банкноти и др. артикули с колекционерска стойност от световно известни фирми.

Участие ще вземат редица фирми, осигуряващи машини, оборудване и консумативи за производството на монети и банкноти, които обслужват реалното парично обращение. Ще имате възможност да се запознаете и с новите форми за безкасово разплащане и всички новости, необходими за оперативното банкиране.

Вашето участие на това първо по рода си международно изложение ще Ви даде възможност да представите своята дейност пред потенциални партньори в България, региона и света, да осъществите нови търговски контакти и да обмените опит с други водещи институции във Вашата област.

Ще се радваме да станете един от участниците на SIMExpo — Sofiaи съвместно да изградим една традиция на ежегодна среща за сътрудничество и обмяна на опит в сферата на реалното парично обръщение. За

http://www.moneyfair.bcci.bg/

 
Публикувана: 26 Февруари 2009 г. 12:02:22
 Новини

18 Март 2019
Бизнес делеагция в Будапеща, 15-16 април 2019г.
още...
15 Март 2019
Завод "Найден Киров" представя европейски проект за повишаване на енергийната си ефективност
още...
28 Февруари 2019
БТПП, АИКБ и БСК организират кригла маса на тема "ЗА конкурентоспособна и просперираща българска икономика"
още...
23 Януари 2019
Ще бъде създаден комитет за търговия, в рамките на Смесената междуправителствена българо-иранска комисия за икономическо сътрудничество
още...
23 Януари 2019
Нов разширен прием на заявления от родители за осигуряване на детегледачи
още...

Още новини