Използване на истината в PR и как да се справяме с черен PR

Живеем в разнообразна бизнес и обществена среда. Още древните латинци са забелязали, че "Колкото глави, толкова мнения”. В такова обкръжение трябва да оцеляваме – да правим така, че идеите ни да бъдат чувани и приемани:

1. вътре в нашата среда (компания, дори семейство) и

2. от външната среда - от бизнеса, от обществени и държавни институции и медии, от специфични групи, до които искаме да достигнем.

Случвало ли Ви се е да чувате отзиви от Ваши приятели и колеги, които казват: "Взех си един PR, платих много пари, само ме обърка и нищо не направи"?

А случвало ли Ви се е да чувате, че PR е начин да лъжеш убедително? Да прикриваш умело неприятни факти с благозвучни изречения? Че PR е начин за отклоняване на общественото внимание? Че PRе начин да очерниш някого и да направиш себе си светец?

Изглежда, че подобни схващания за PR привличат внимание и дори могат да свършат работа в краткосрочен аспект. В дългосрочен аспект, обаче, това „излиза през носа” – губи се доверие, създава се объркване, хората се чувстват излъгани, печелят се врагове и не се открива правилния път. А идеите ни, каузите ни остават неразбрани и не печелят подкрепа и съдействие.

Каква е най-добрата PR стратегия с кризисни времена? Дали да се затворим и да чакаме, докато мине бурята и да разчитаме на случайността и каквото стане?

Ако искате да откриете отговорите на тези въпроси и да бъдете по-успешни в комуникирането и приемането на Вашите идеи и политики от тези, които желаете, позволете ни да представим на Вашето внимание нашето отворено обучение на тема:

Обучението дава различна гледна точка за връзките с обществеността и тяхната роля в комуникацията с клиентите, партньорите, служителите и т.н.

От този семинар ще научите:

· Какво всъщност е PR;

· Кой е липсващият елемент в PR;

· Как да използваме истината в PR;

· Как Вашите идеи да достигат до хората по най-ефективен начин и как да подхождате, когато искате да постигнете съгласие, сътрудничество или подкрепа от страна на други компании или хора за Вашите идеи или начинания;

· Как да използваме силата на лидерите на мнение в PR;

· Каква е ролята на маниерите в PR;

· Какво е черен PR и как да се справяме с него;

· Как да предвиждаме кризисни ситуации и как да използваме PR в кризисни ситуации.

Дата: 11 март 2009 г.

Времетраене: от 09.30 до 17.30 ч.

Място на провеждане: Хотел Skyway - Симеоновско шосе N166A, 1434 София, кв. Симеоново, http://www.skywayhotel.com/index.php

Обучението ще се проведе на английски и български език от Марк Де Турк и Васил Бункин.

Марк Де Турке известен в Европа и България обучител с повече от 20 години опит като личен треньор на мениджъри (couch), обучител, временен мениджър. Марк е водил семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа.

Васил Бункине консултант, обучител, коуч (личен треньор) в областта на бизнес администрацията и човешките ресурси и лицензиран медиатор. Васил е представител за България на консултантската компания IDEAS Intl. Води тренинги и коучинг програми по Мотивация, Предотвратяване и решаване на конфликти, Ефективна комуникация, Организация и лидерство.

ЦЕНА: 295 лева без включен ДДС за един участник. Включва: цена за обучението, материали, техническо оборудване и зала, кафе-паузи и обяд.

При повече от един човек от компания Ви предлагаме следните отстъпки:

- 10% отстъпка от сумата за втори и трети участник;

- 25% отстъпка от сумата за 4-я и всеки следващ участник от една компания.

При тази схема на отстъпки 6-тият и 11-тият участник се обучават безплатно.

За повече информация и записване:

ideasbulgaria@ideas-reality.comилиbeloslava@ideas-reality.comи на телефони (02) 988 0956; моб: 0886 623 415 – Белослава Петрова.

 
Публикувана: 26 Февруари 2009 г. 16:02:39
 Новини

18 Март 2019
Бизнес делеагция в Будапеща, 15-16 април 2019г.
още...
15 Март 2019
Завод "Найден Киров" представя европейски проект за повишаване на енергийната си ефективност
още...
28 Февруари 2019
БТПП, АИКБ и БСК организират кригла маса на тема "ЗА конкурентоспособна и просперираща българска икономика"
още...
23 Януари 2019
Ще бъде създаден комитет за търговия, в рамките на Смесената междуправителствена българо-иранска комисия за икономическо сътрудничество
още...
23 Януари 2019
Нов разширен прием на заявления от родители за осигуряване на детегледачи
още...

Още новини