Използване на истината в PR и как да се справяме с черен PR

Живеем в разнообразна бизнес и обществена среда. Още древните латинци са забелязали, че "Колкото глави, толкова мнения”. В такова обкръжение трябва да оцеляваме – да правим така, че идеите ни да бъдат чувани и приемани:

1. вътре в нашата среда (компания, дори семейство) и

2. от външната среда - от бизнеса, от обществени и държавни институции и медии, от специфични групи, до които искаме да достигнем.

Случвало ли Ви се е да чувате отзиви от Ваши приятели и колеги, които казват: "Взех си един PR, платих много пари, само ме обърка и нищо не направи"?

А случвало ли Ви се е да чувате, че PR е начин да лъжеш убедително? Да прикриваш умело неприятни факти с благозвучни изречения? Че PR е начин за отклоняване на общественото внимание? Че PRе начин да очерниш някого и да направиш себе си светец?

Изглежда, че подобни схващания за PR привличат внимание и дори могат да свършат работа в краткосрочен аспект. В дългосрочен аспект, обаче, това „излиза през носа” – губи се доверие, създава се объркване, хората се чувстват излъгани, печелят се врагове и не се открива правилния път. А идеите ни, каузите ни остават неразбрани и не печелят подкрепа и съдействие.

Каква е най-добрата PR стратегия с кризисни времена? Дали да се затворим и да чакаме, докато мине бурята и да разчитаме на случайността и каквото стане?

Ако искате да откриете отговорите на тези въпроси и да бъдете по-успешни в комуникирането и приемането на Вашите идеи и политики от тези, които желаете, позволете ни да представим на Вашето внимание нашето отворено обучение на тема:

Обучението дава различна гледна точка за връзките с обществеността и тяхната роля в комуникацията с клиентите, партньорите, служителите и т.н.

От този семинар ще научите:

· Какво всъщност е PR;

· Кой е липсващият елемент в PR;

· Как да използваме истината в PR;

· Как Вашите идеи да достигат до хората по най-ефективен начин и как да подхождате, когато искате да постигнете съгласие, сътрудничество или подкрепа от страна на други компании или хора за Вашите идеи или начинания;

· Как да използваме силата на лидерите на мнение в PR;

· Каква е ролята на маниерите в PR;

· Какво е черен PR и как да се справяме с него;

· Как да предвиждаме кризисни ситуации и как да използваме PR в кризисни ситуации.

Дата: 11 март 2009 г.

Времетраене: от 09.30 до 17.30 ч.

Място на провеждане: Хотел Skyway - Симеоновско шосе N166A, 1434 София, кв. Симеоново, http://www.skywayhotel.com/index.php

Обучението ще се проведе на английски и български език от Марк Де Турк и Васил Бункин.

Марк Де Турке известен в Европа и България обучител с повече от 20 години опит като личен треньор на мениджъри (couch), обучител, временен мениджър. Марк е водил семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа.

Васил Бункине консултант, обучител, коуч (личен треньор) в областта на бизнес администрацията и човешките ресурси и лицензиран медиатор. Васил е представител за България на консултантската компания IDEAS Intl. Води тренинги и коучинг програми по Мотивация, Предотвратяване и решаване на конфликти, Ефективна комуникация, Организация и лидерство.

ЦЕНА: 295 лева без включен ДДС за един участник. Включва: цена за обучението, материали, техническо оборудване и зала, кафе-паузи и обяд.

При повече от един човек от компания Ви предлагаме следните отстъпки:

- 10% отстъпка от сумата за втори и трети участник;

- 25% отстъпка от сумата за 4-я и всеки следващ участник от една компания.

При тази схема на отстъпки 6-тият и 11-тият участник се обучават безплатно.

За повече информация и записване:

ideasbulgaria@ideas-reality.comилиbeloslava@ideas-reality.comи на телефони (02) 988 0956; моб: 0886 623 415 – Белослава Петрова.

 
Публикувана: 26 Февруари 2009 г. 16:02:39
 Новини

13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
13 Ноември 2018
БТПП организира дискусионен форум "Дигитални предизвикателства пред съвременните компании"
още...
25 Октомври 2018
Наближава крайният срок за деклариране на дължимият авансов данък върху ДФЛ
още...
23 Октомври 2018
Посолството на Казахстан в София и БТПП организират информационна презентация
още...
22 Октомври 2018
Близо 18 000 земеделци декларираха доходите си за месец
още...

Още новини