Нова Линия ЕООД

ЕИК: 117633488

fashiongroup@novalinia.bg

Нова Линия ЕООД

Нова Линия ЕООД е доказан лидер в производството на висококачествени дамски и детски облекла, основана през 1991 година. Компанията е разположена в град Русе, България, идеално позиционирана за производство в Европа, на границата между Турция и ЕС, и само на 70 км от Букурещ. Нова Линия ЕООД е сертифициран производител по стандартите на BSCI и SMETA, което подчертава ангажимента на компанията към отговорно производство и високо качество на продукцията.

Компанията предоставя на своите клиенти комплексни решения в областта на производството на дамски дрехи, като се явява желан партньор в трансформацията на дизайнерската идея до готовия продукт. Нова Линия се радва на доверието на световно известни брандове, като Kenzo Paris, Giorgio Armani и други, които от години произвеждат в българските фабрики на компанията.

Във фокуса на дейността на Нова Линия ЕООД е безкомпромисното качество на произведените облекла. Компанията имплементира тристепенен 100%-ов качествен контрол и се гордее с високо квалифицирани и мотивирани професионалисти в екипа си. Тя предлага услуги като конструиране и градиране, изработка на мостри, и производство – CM, CMT и FOB.

С над 30 години опит в производството на дамска и детска конфекция, Нова Линия ЕООД е готова да отговори на изискванията на своите клиенти и да предложи ефективни и иновативни решения за модния пазар. Компанията се стреми към постоянно развитие, като започва като малка семейна фирма и расте до мащаби, при които все повече водещи световни модни марки се обръщат към нея.

За връзка с фирма Нова Линия ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.