Пи Ем Джи Груп 23 ЕООД

ЕИК: 207568420

pmggroupltd@abv.bg

Company placeholder

Пи Ем Джи Груп 23 ЕООД е динамична компания в областта на поддръжката и цялостното почистване на сгради, както и в сектора на интериорния дизайн. Основана през октомври 2023 година, компанията успешно развива своята дейност на територията на Германия и в момента се гордее с екип от над 25 квалифицирани служители. Благодарение на своя професионализъм и внимание към детайла, Пи Ем Джи Груп 23 е станала предпочитан партньор за поддръжка на различни бизнес обекти.

Компанията предлага широк спектър от услуги, които гарантират високо ниво на чистота и поддържане на имоти, което допринася за удължаване на техния експлоатационен живот. Също така, Пи Ем Джи Груп 23 предлага професионални решения в областта на интериорния дизайн, което позволява на клиентите не само да поддържат своите сгради в отлично състояние, но и да ги преобразят така, че да отговарят на съвременните тенденции и личните предпочитания на собствениците.

Членството в Русенската Търговско-Индустриална Камара позволява на Пи Ем Джи Груп 23 да разшири своята мрежа от контакти и да обменя опит с други предприятия, утвърдили се на местния и международния пазар. Това сътрудничество е особено ценно, тъй като спомага за обогатяването на бизнес стратегиите и усвояването на нови практики, които могат да бъдат приложени във всеки аспект на дейността на компанията.

В приложената галерия могат да бъдат разгледани снимки на някои от поддържаните от Пи Ем Джи Груп 23 обекти в Германия, които ясно демонстрират високото ниво на качество и професионализъм, характеризиращи услугите на компанията. Това подчертава ангажимента на фирмата към надеждност и иновативност във всички свои начинания.

За връзка с фирма Пи Ем Джи Груп 23 ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.