Тотал Сървисис България ЕООД

ЕИК: 201109759

office@totalservices-bg.com

Тотал Сървисис България ЕООД

Тотал Сървисис България ЕООД е водеща компания в сектора на международния транспорт, спедицията и логистиката, специализирана в областта на вноса и износа между България и Турция. Фирмата предлага широка гама от услуги, като превоз както на общи товари, така и на опасни товари по АДР, групажни пратки, превоз на насипни товари, превоз на торове и извънгабаритен транспорт, складиране, претоварване и др. Целта на компанията е да осигури ефективни, бързи и надеждни транспортни решения за своите клиенти, като внимателно планира, следи и координира всяка стъпка от процеса. Фирмата винаги цели да удовлетвори, дори надвишава изискванията на всички свои клиенти.

Освен транспортните услуги, Тотал Сървисис България съдейства на своите клиенти с разнообразна организационна подкрепа. Компанията помага при проверка на акцизните стоки, определяне на класа на опасност по АДР, организация на фитосанитарен контрол, изготвяне на документация и намиране на подходящи митнически агенти, както и всякакъв друг вид консултации свързани с организирането на доставките. Чрез всичко това и постоянната обратна връзка, се осигурява плавен и безпроблемен транспорт на заявителите за стоките им до крайната им дестинация.

Екипът на Тотал Сървисис България се гордее с дългогодишния си опит и професионализъм. Фирмата работи с доказани партньори и логистични линии, осигуряващи широко покритие на територията на ЕС, Турция, Русия и други страни. Тяхната способност да предоставят бързи и надеждни транспортни решения ги прави предпочитан избор за много български и международни клиенти.

В заключение, Тотал Сървисис България ЕООД представлява добре утвърден партньор в областта на международния транспорт, спедицията и логистиката. Компанията продължава да разширява своите услуги и да поддържа активна конкурентна среда, което способства за подобряване на качеството на обслужване на товародателите. Така Тотал Сървисис България стабилно заема своето място на пазара на транспортни услуги, допринасяйки за успеха на българската икономика и развитието на международната търговия.

За връзка с фирма Тотал Сървисис България ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.