Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Бизнес мисия с провеждането на бизнес форум в Монте Карло, Монако

Бизнес мисия до Монако с провеждане на бизнес форум

11 януари | 8:00 13 януари | 17:00

Русенската търговско-индустриална камара с удоволствие представя информация за предстояща бизнес мисия в Монте Карло, организирана от Българската търговско-промишлена палата (БТПП) в сътрудничество с Търговско-промишлената палата на Монако. В периода от 11 до 13 януари 2024 г., участниците ще имат възможността да се включат в бизнес форуми, да проведат двустранни срещи и да се насладят на гала вечеря, докато изследват нови възможности за бизнес развитие и сътрудничество в една от най-престижните европейски дестинации.

Монако е известен със своя банков сектор, търговско-финансови операции и развитието на индустрии като електротехника, химия и фармацевтика. Програмата на визитата включва гала вечер „5th Orthodox Christmas Gala – Dinner in Monaco“, посветена на България, където ще се срещнете с влиятелни дипломати, политици и мениджъри на водещи фирми, представляващи разнообразни индустрии.

Участието в бизнес мисията изисква такса от 1560 евро, която включва пътуване със самолет, настаняване в елитен хотел за 2 нощувки, гала вечеря, вътрешен транспорт, медицинска застраховка и организационна такса. Крайният срок за регистрация е до 22 декември 2023 г., а за заплащане на таксата до 4 януари 2024 г.

За повече информация, моля свържете се с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” на БТПП на телефони: 8117 494 и 8117 489 или на e-mail: m.markova@bcci.bg.

€1560

Българска търговско-промишлена палата

+35928117400

Вижте уебсайта на Организатор