Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Бизнес форум по Инициативата „Три морета“ – 7 септември 2023 г., Букурещ

Бизнес форум по Инициативата „Три морета“ - 7 септември 2023 г., Букурещ

7 септември, 2023 | 10:00 16:30

Русенската търговско-индустриална камара в партньорство с Българската търговско-промишлена палата имат удоволствието да Ви представят бизнес форума на тема „Три морета“. Инициативата „Три морета“ е ключова платформа, създадена с цел подобряване на свързаността между 12 страни-членки на ЕС, разположени между трите символични морета – Балтийско, Адриатическо и Черно.

Във времена на геополитическа нестабилност, войни и други глобални предизвикателства, тази инициатива е от основно значение за поддържането на солидарност и стремежа на страните към намирането на иновативни модели за справяне с текущата обстановка.

Събитието в Букурещ ще представи големи проекти, които са от значение за целия регион, и ще насочи вниманието към развитието на Инвестиционния фонд на Инициативата „Три морета“. Основният акцент на бизнес форума ще бъде поставен на следните сектори:

  • Енергетика/Декарбонизация: възобновяеми източници и ядрена енергетика
  • Транспорт: железопътен и автомобилен
  • Дигитализация: киберсигурност и изкуствен интелект

Фирми, желаещи да участват, могат да се регистрират до 24 август 2023г. на следния линк:

Ако имате нужда от допълнителна информация или съдействие, не се колебайте да се свържете с отдела за „Международно сътрудничество и международни организации“ при БТПП на телефони: 02 8117 494, 02 8117 489 или чрез e-mail на адрес: m.markova@bcci.bg.

В приложението можете да намерите програмата на събитието.

Presidential Administration of Romania

Вижте уебсайта на Организатор

Cotroceni Palace

Boulevard Geniului 1-3
Bucharest, Romania