Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Българо-украински бизнес форум с двустранни срещи

25 април | 9:30 16:00

Русенската Търговско-Индустриална камара представя един важен форум за бизнес връзки между България и Украйна. Това е инициатива, която се организира от Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), Българо-украинската индустриална камара и Украинската търговско-промишлена палата. Целта на форума е да се създадат по-тесни връзки между предприемачите от двете държави и да се насърчи двустранният обмен на стоки и услуги.

Форумът с двустранни срещи, който ще се проведе на 25 април 2024 година в гр. София, е от съществено значение за развитието на икономическите връзки между България и Украйна. Събитието е насочено към установяване на нови контакти и създаване на възможности за бизнес сътрудничество в различни сектори като ИКТ, енергетика, хранително-вкусова промишленост, земеделие, логистика и инфраструктура. В светлината на сложната обстановка в Украйна, форумът предоставя възможност за разговори относно предизвикателствата и възможностите за бизнес развитие в региона, както и за обсъждане на възможностите за финансиране на проекти посредством европейските фондове.

Българо-украинският бизнес форум е идеалната платформа за срещи и обмен на опит между представители на български и украински компании. Географската близост между двете държави, както и историческите връзки, предоставят благоприятна почва за развитие на търговските отношения и сътрудничеството в различни сектори. Събитието ще даде възможност на участниците да се запознаят с нови възможности за партньорство и да създадат основата за успешни бизнес инициативи, които да допринесат за икономическото развитие на двете страни.

Моля заявете участието си до 22 април 2024 г.

По-подробна информация за програмата на събитието и участващите украински фирми ще бъде изпратена на всички регистрирани участници. За въпроси и допълнителна информация можете да се свържете с Българската търговско-промишлена палата, дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ на телефон: 02 8117 494, 8117 489 или по имейл: m.markova@bcci.bg.

Българска търговско-промишлена палата

+35928117400

Вижте уебсайта на Организатор