Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Дискусионен форум на Федерация на независимите синдикални организации от леката промишленост (ФНСОЛП)

23 ноември, 2022 | 13:00 16:00

Ръководството на Федерацията на независимите синдикални организации от леката промишленост – КНСБ, като най-големият представител на браншова организация, представляваща индустриалните работници в секторите: текстил, облекло, обувки и кожи, стъкло и керамика и Регионалният съвет на КНСБ Русе, съвместно с работодателските организации, членове на Русенска търговско-индустриална камара, Българска асоциация за текстил, облекло и кожи, Българо – румънска търговско промишлена палата, Българска модна асоциация, Ви каним на дискусионен форум.

Бихме искали да обсъдим заедно, настоящите предизвикателства свързани с безопасни и здравословни условия на труд на работещите, зелената сделка, дигитализацията, проектни възможности по плана за възстановяване и устойчивост на предприятията, високите цени на ел. енергията и газта, подготовката на кадрите, както и конкретни действия по формиране на браншова работодателска структура и възможностите в развитието на новите индустриални отношения, ефективен диалог и социално партньорство.

Дискусионният форум ще се проведе на 23 ноември 2022 г. от 13.00 ч. в зала „Сименс“ на РУ „Ангел Кънчев“ гр. Русе.

Очакваме Вашия своевременен отговор с потвърждение за участие до 17 ноември 2022 г. на имейл адреси: за РТИК: 082/825875; info@rcci.bg

Безплатно

Федерация на независимите синдикални организации от леката промишленост (ФНСОЛП)

+359 2 987 7016

Русенски университет „Ангел Кънчев“

ул. „Студентска“ 8
Русе, Русе 7017 Bulgaria
+35982888465
Вижте Място на провеждане уебсайт