Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Специализиран семинар на тема „Интегриране на ESG в управлението на компанията“

12 декември, 2023 | 10:00 12:00

Русенска търговско-индустриална камара – организация, ангажирана с подкрепата на бизнеса на местно и регионално ниво, и denkstatt – най-опитната консултантска компания в прилагането на ESG, ви канят на специализиран семинар на тема “Интегриране на ESG в управлението на компанията”.

Ако попадате в обхвата на новите европейски изисквания за устойчивост и докладване – вашата компания е с повече от 250 души, имате 40 млн. евро оборот годишно или 20 млн. евро баланс, или вървите по пътя на устойчивото развитие в постигането на своите бизнес цели и интереси, ви каним да вземете участие!

Ще разберете:

  • За Директивата за корпоративно отчитане на устойчивостта или CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive), която ЕС прие в края на миналата година.
  • Как протича проектът по създаване на ESG доклад,какви ресурси изисква от Вас, колко време отнема?
  • Как да продължите да правите успешен бизнес, докато сте заети с още една бюрократична задача?
  • Как таксономията на ЕС, която определя кои дейности са устойчиви дава допълнителен достъп до финансиране на компаниите, които докладват по CSRD?

Детайли за събитието:

Събитието ще продължи два часа с възможност за дискусия и въпроси по допълнителни теми като декарбонизация и устойчивост на продуктите. Ще се дадат множество примери от практиката и ще се разиграят конкретни сценарии и казуси, които интересуват компаниите.

Лектори:

d432f555 4391 4a77 9ddd 22c288d023ac
Боян Рашев, управляващ партньор в denkstatt
13a83484 00ce 4806 8e55 bab97e7b9228
Денислав Борисов, маркетинг директор в denkstatt

denkstatt е най-опитната компания в консултирането по ESG, декарбонизация, управление на околната среда и създаване на корпоративни доклади за устойчивост в България. Компанията е на пазара от 16 години, а екипът и е от близо 30 души. denkstatt работят с различни индустрии във връзка с промените и предстоящите изисквания на европейските регламенти и очакванията на инвеститорите.

Събитието е безплатно, но се изисква предварителна регистрация, тъй като капацитета на залата е ограничен. Моля, направете вашата регистрация чрез формата по-долу.

С приоритет при записване са фирмите-членове на РТИК.

Регистрацията за събитието приключи

Безплатно

Русенска търговско-индустриална камара

+35982825875

Русенска търговско-индустриална камара

бул. "Цар Фердинанд" 3A
Русе, Русе 7000 Bulgaria
+35982825875