Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Информационно събитие за бизнеса „Дуалното обучение: Успешен път от образованието към пазара на труда“

10 октомври, 2023 | 16:00 18:00

Организирано от Министерството на образованието и науката и с подкрепата на Русенската търговско-индустриална камара, информационното събитие на 10 октомври в град Русе е ключово мероприятие, което ще бъде открито от г-жа Мариета Георгиева, заместник-министър на образованието и науката. Събитието предлага уникална възможност за бизнес лидерите и работодателите в региона да се запознаят с дуалната система на обучение — модел за ранно формиране на кадри, подготвени за работния пазар.

Експертният екип на Министерството на образованието и науката ще предостави детайлна информация и практически насоки за внедряване на този образователен модел. Събитието предоставя отлична възможност за нетуъркинг, обмен на опит и установяване на бизнес контакти. Моля, информирайте вашите бизнес партньори и колеги за този важен форум и не пропускайте възможността за предварителна регистрация.

Програма

Можете да свалите прикачения файл с пълния дневен ред на информационното събитие, което ще обедини експерти и бизнес лидери в областта на дуалното образование.

231010 Dual Ruse MON RITK programa
Регистрацията приключи

Събитието се провежда в рамките на проект BG05M2ОP001-2.014-0001 „Подкрепа за дуалната система на обучение“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз.

Пътните разходи в рамките на областта ще бъдат възстановени на място.

Безплатно

Министерство на образованието и науката

+359 (0)2 9217 799

Вижте уебсайта на Организатор

Хотел „Космополитан“

ул. „Добри Немиров“ 1
Русе, 7000 Bulgaria
+359 (0)82 805 050
Вижте Място на провеждане уебсайт