Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Кариерна среща „Automotive Industry Career Day“

Кариерна среща „Automotive Industry Career Day“ (1)

14 май | 12:00 15:00

Русенската Търговско-Индустриална Камара има удоволствието да представи събитието „Automotive Industry Career Day“, организирано от Центъра за Кариерно Развитие и Катедра „Двигатели и Транспортна Техника“ на Русенския университет. Тази специализирана кариерна среща е насочена към студенти от инженерни специалности, заинтересовани в автомобилната индустрия. Събитието предоставя възможност за мрежово взаимодействие между водещи компании от сектора и бъдещи инженери, които търсят кариерни възможности или стажове.

Защо да участвате?

  • Презентирайте вашата компания: Използвайте платформата, за да покажете вашата организация, продукти и технологии пред мотивирани студенти.
  • Набиране на таланти: Открийте млади, образовани и мотивирани служители или стажанти за вашата компания.
  • Участие без такси: Възползвайте се от възможността да участвате в събитието без участие на такса, което предлага отлични възможности за мрежово взаимодействие.
  • Директен контакт с потенциални служители: Всяка компания ще има до 20 минути за презентация, включваща време за въпроси и отговори, което позволява директен диалог със студентите.

Срещата ще подпомогне изграждането на връзки между университета и промишлеността, което е от съществено значение за развитието на иновации и технологичен прогрес в сектора. Миналата година събитието привлече представители на водещи компании, които проведоха успешни презентации и взаимодействия със студентите.

Събитието ще се проведе на 14 май 2024 година (вторник) от 12:00 часа. За да потвърдите вашето участие и за допълнителна информация, моля свържете се с д-р инж. Красимир Марков на krmarkov@uniruse.bg до 10 май 2024 г.

Официалната покана за събитието може да бъде намерена като прикачен файл на тази страница.

Очакваме ви на „Automotive Industry Career Day“ и се надяваме вашето участие да допринесе за разширяване на вашите бизнес и професионални хоризонти.

Покана за участие в Automotive Industry Career Day v2 2024
Безплатно

Център за кариерно развитие на РУ „Ангел Кънчев“

+35982888465

Вижте уебсайта на Организатор

Русенски университет „Ангел Кънчев“

ул. „Студентска“ 8
Русе, Русе 7017 Bulgaria
+35982888465
Вижте Място на провеждане уебсайт