Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Конференция „Иновации за зелен растеж: Предизвикателства и технологии за устойчиво бъдеще“

Иновации за зелен растеж Предизвикателства и технологии за устойчиво бъдеще

25 април | 14:00 15:30

В светлината на нарастващите екологични проблеми и нуждата от промени в нашия начин на живот и работа, е от изключителна важност да се фокусираме върху иновациите, които ще допринесат за зеления растеж и устойчивото развитие на нашия регион.

В тази връзка, Русенската търговско-индустриална камара организира конференция с основен фокус върху „Иновации за зелен растеж: Предизвикателства и технологии за устойчиво бъдеще“, която представлява важен етап в подкрепата на бизнеса и обществото към променящите се екологични предизвикателства. Събитието ще се проведе на 25.04.2024г. от 14:00ч. в голяма конферентна зала на хотел „Дунав Плаза“.

Конференцията е от съществено значение, тъй като ще събере на едно място експерти от различни области, които ще обсъдят актуалните тенденции, предизвикателства и възможности за зелен растеж и ще разгледат новаторски подходи, технологии и стратегии, които насърчават устойчиви бизнес практики.

Програма на събитието:

13:40ч. – 14:00ч.Регистрация
14:00ч. – 14:30ч.„Посланици на зелената промяна: Иновации и устойчивост за по-зелено бъдеще“Русенска търговско-индустриална камара
14:30ч. – 15:00ч.„Предизвикателства по пътя към зеленото бъдеще и навлизането на иновативни технологии на Българския пазар“NRJ Soft
15:00ч. – 15:30ч.„Екологични иновации и технологии за зелена шивашка промишленост“БТБ България

Участието в събитието е безплатно, но изисква предварително записване чрез формата на нашия уебсайт. Броят на местата е ограничен, затова е важно да гарантирате своето присъствие своевременно. Всички участници, които се регистрират, ще получат допълнителен имейл за потвърждение.

Регистрацията за събитието приключи

Събитието предоставя възможност за споделяне на добри практики, знания и обмен на опит между представители на бизнеса, образованието и обществените институции и допринася за засилване на диалога и сътрудничеството между всички участници за изграждане на едно по-устойчиво бъдеще за нашата общност и бизнес среда.

Финалната конференция се организира в рамките на проект „Посланици на зелената промяна“, финансиран от програма „Развитие на бизнеса, иновациите и малки и средни предприятия“ чрез Норвежкия финансов механизъм (Norway Grants) 2014-2021.

Безплатно

Русенска търговско-индустриална камара

+35982825875

Хотел „Дунав Плаза“

пл. „Свобода“
Русе, Русе 7000 Bulgaria
+359884507110
Вижте Място на провеждане уебсайт