Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Международна конференция „Арбитраж в услуга на бизнеса“

23 март, 2023 | 10:00 14:00

Българската търговско-промишлена палата /БТПП/ организира международна конференция на тема „Арбитраж в услуга на бизнеса“. По време на събитието ще бъдат обсъденитеми, свързани с арбитражната компетентност, самостоятелността и обслужващия характер на арбитражната клауза по отношение на материално-правния договор, изпълнението на чуждестранни арбитражни решения, както и с практиката на ВКС във връзка с тълкуване на понятието „потребител“.

В конференцията ще вземат участие арбитри на Арбитражния съд при БТПП, членове на адвокатски колегии, съдии и юристи, както и представители на партньорски организации от Полша, Полска търговска палата и Регионална търговска палата на гр. Бялисток, Полша.

Конференцията е подходяща за представители на бизнес и юридическите среди, организации и специалисти, които имат пряко отношение към темите.

В тази връзка отправяме към Вас покана за участие в конференцията, която ще се проведе на 23 март 2023 г. (четвъртък) от 10.00 часа в сградата на БТПП, гр. София, ул. „Искър“№ 9, ет. 1, зала А. Мероприятието ще бъде отворено онлайн за всички желаещи, които нямат възможност да присъстват на място.

Участието ще Ви даде възможност да се запознаете с възможностите за арбитраж в сферите на бизнеса, както и да споделите активно своето мнение, с което да допринесете за провеждането на задълбочена и пълноценна дискусия.

Работните езици на конференцията ще бъдат български и полски със симултанен превод.

Участието е безплатно, но изисква предварителна регистрация до 22.03.2023 г. на следният линк: https://forms.gle/EPK9uU4yGEwFVwpCA.

За допълнителна информация: +359 2 81 17 546; 561, е-mail: acourt@bcci.bg

Безплатно Безплатно

Българска търговско-промишлена палата

+35928117400

Вижте уебсайта на Организатор

Българска търговско-промишлена палата

ул. „Искър“ 9
София, София 1000 Bulgaria
+35928117400
Вижте Място на провеждане уебсайт