Loading Events

« All Events

Нови бизнес хоризонти: Ключови инструменти за сътрудничество между Аржентина и България

1 ноември | 10:00 12:00

През последната една година Аржентина предприема мащабни реформи за по-добра интеграция на своята икономика в глобалните пазари. Тези промени отварят нови възможности за бизнес в страната. Кои са тези възможности, как да се възползваме от тях, какви инструменти имат българските компании, за да се доближат до Аржентина – тези и много други перспективи ще бъдат обсъдени по време на събитие за представяне на възможностите за укрепване на индустриалните и търговски връзки между България и Южноамериканската държава.

Събитието ще се проведе на 1 ноември 2024г. от 10.00 ч. в БТПП, ет.1, зала А в хибриден формат, а сред лекторите ще бъдат г-н Леандро Сдеро, губернатор на провинция Чако, и г-н Алфредо Гонзалес, председател на Аржентинската конфедерация на малките и средни предприятия. Желаещите да участват в събитието могат да се регистрират до 29 октомври 2024 г. Участието е безплатно, като ще бъде осигурен симултанен превод на испански и български език.

Русенска търговско-индустриална камара насърчава местните компании да вземат участие в събитието и да получат информация от първа ръка за възможностите за разширяване на своя бизнес на аржентинския пазар.

безплатно

Българска търговско-промишлена палата

+35928117400

View Organizer Website