Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Онлайн конференция на тема „Italian Balkan Trade Summit“ и В2В срещи

Онлайн конференция на тема „Italian Balkan Trade Summit“ и В2В срещи

12 март | 9:00 13 март | 17:00

Русенската Търговско-Индустриална Камара с удоволствие информира своите членове и партньори за предстоящото събитие „Italian Balkan Trade Summit“, което ще се проведе онлайн на 12 и 13 март 2024 г. Организирано от FederCamere, престижна италианска бизнес асоциация, със съдействието на Българската търговско-промишлена палата и партньори от Албания, Босна и Херцеговина, Кипър, Хърватска, Гърция и Северна Македония, това събитие обещава да бъде ключов момент за развитието на търговски отношения в региона.

Основни цели на конференцията:

  • Улесняване на търговските отношения: Събитието цели да подпомогне и улесни развитието на търговските връзки между италианския бизнес и потенциални партньори от Балканите и съседните страни.
  • Създаване на директна комуникационна платформа: Предоставя възможност на предприемачите да се представят и да взаимодействат директно с партньори и клиенти, без необходимостта от посредници.
  • Увеличаване на двустранната търговия: Целта е да се стимулира и увеличи обменът и търговските отношения между Балканските страни и Италия.

Програма и участие:
Конференцията ще се проведе през два дни – вторник, 12 март и сряда, 13 март 2024 г., и ще включва както конференционни сесии, така и B2B срещи в онлайн формат. Участието в събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация. Моля, регистрирайте се на следния адрес:

Работните езици на събитието са английски и италиански.

Допълнителни материали:
За ваше удобство прилагаме покана и предварителната програма на събитието.

Очакваме с интерес вашето участие в „Italian Balkan Trade Summit“ и сме уверени, че това ще бъде отлична възможност за всички нас да разширим нашите търговски хоризонти и да изградим нови и продуктивни партньорства.

Безплатно

Българска търговско-промишлена палата

+35928117400

Вижте уебсайта на Организатор