Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Регионален бизнес форум на тема: „Възстановяване на Украйна – възможности за сътрудничество“

7 декември, 2022 | 9:00 17:00

Българо-украинската индустриална камара при БТПП, съвместно с Почетното консулство на Украйна в гр. Русе, организират Регионален бизнес форум на тема: „Възстановяване на Украйна – възможности за сътрудничество“. Събитието ще се проведе на 7 декември 2022 /сряда/ от 09.00ч. в гр. Русе, Доходно здание, зала „Европа“. В него ще вземат участие г-н Пенчо Милков – кмет на Община Русе, г-н Анатоли Станев – областен управител на Област Русе, г-н Пламен Бобоков – почетен консул на Украйна в Русе, г-н Цветан Симеонов – председател на Българската търговско-промишлена палата, както и други официални лица.

Целта на събитието е да даде информация относно възможностите за възстановяване на Украйна и участието на българския бизнес, както и за плана на Европейския съюз за възстановяване. Програмата на форума включва още поглед върху търговията и логистиката между България и Украйна, както и успешните истории на български компании в Украйна. В рамките на събитието ще бъде подписан и Меморандум за сътрудничество между Българо-украинската индустриална камара и Украино-българската търговско-промишлена палата. След приключване на официалната част ще има възможност за двустранни разговори и срещи по интереси между представителите на бизнеса.

Желаещите да вземат участие в събитието следва да попълнят онлайн регистрацията в срок до 25 ноември 2022г.

За допълнителни въпроси и логистична информация, може да се свързвате с БУИК на e-mail: office@buik.bg, тел.: 02 8117 494.

Българо-украинска индустриална камара

02 8117 494

Вижте уебсайта на Организатор

Почетно консулство на Украйна в гр.Русе

082 81 01 11

Вижте уебсайта на Организатор

Доходно здание, зала „Европа“

пл. Свобода 4
Русе, 7000 Bulgaria