Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Събитие на тема „Управление на човешките ресурси и иновации в работната среда“

Събитие на тема Управление на човешките ресурси и иновации в работната среда

25 април | 15:30 17:30

Обявено от Русенската Търговско-Индустриална Камара и организирано от Българо-румънската търговско-промишлена палата (БРТПП), предстои провеждането на значимо събитие, посветено на най-ценния ресурс във всяка компания – хората. Събитието ще се състои на 25 и 26 април от 15:30 до 17:30 часа в офиса на БРТПП, ул. Воеводова 12-14, Русе.

През последните две години, екипът на Българо-румънската палата активно изследва и разработва практически обучителни програми за мениджъри и HR специалисти. Целта е да се обсъдят и анализират стратегии за успех, основани на принципите на многообразието, приобщаването и емпатията в работната среда. Темите на събитието включват:

  • Разговор за влиянието на спокойната работна атмосфера, разбирателството и приемането на другите в екипа за развитието на иновациите и привличането на таланти.
  • Дискусия относно важността на отношенията с и между служителите.
  • Обсъждане на модерни концепции като „многообразие“, „приобщаване“, „емпатия“, „микроутвърждения“ и „активно слушане“, които се превръщат в стратегии за успех във всяка компания.

Събитието е част от международната инициатива „Мисли глобално, действай локално“, финансирана от Еразъм+, и цели да насърчи разнообразието и приобщаването на работното място. Проектът включва сътрудничество с организации от множество европейски страни и се стреми да въведе и приложи ефективни стратегии за управление на талантите, особено след въздействието на Covid-19 на икономиката.

За повече информация и детайли относно проекта, можете да посетите официалната страница: http://thinkglobalactlocal.eu/.

Моля, потвърдете вашето присъствие като се свържете с организаторите на следния имейл: info@brcci.eu или чрез телефон на номер +359 82 507 606. Очакваме с нетърпение участието Ви и възможността да обсъдим как можем заедно да направим нашите работни места по-иновативни и приобщаващи.

Безплатно

Българо-румънска търговско-промишлена палата

+35982 507 606

Вижте уебсайта на Организатор

Българо-румънска търговско-промишлена палата

ул. Войводова 12-14, партер, Русе 7000 Bulgaria
+359 82 507 606
Вижте Място на провеждане уебсайт