Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Уебинар: Интелектуалната собственост в креативните и творчески индустрии

28 ноември, 2023 | 16:00 17:00

Научете как да защитите Вашия творчески труд, да увеличите пазарната му стойност и да реализирате приходи от творчески продукти с водещите експерти по интелектуална собственост, като се включите в нашия уебинар на 28 ноември. Работен език- английски. Тук можете да направите своята регистрация и да се запознаете с лекторите.

Заедно ще разгледаме различните подходи по отношение на интелектуалната собственост, рамките и условията, при които се предоставят компенсации и възнаграждения за творческия труд. Ето някои от основните моменти, които уебниарът ще засегне:

  • Стратегии за интелектуална собственост за творческите индустрии: как да избегнем грешките при управлението на творчески бизнес?
  • Интелектуалната собственост като инструмент за монетизация: как творческите и иновативните бизнеси могат да използват интелектуалната собственост за реализация на възнаграждение и възможност за комерсиализация?
  • Иновации в областта на интелектуалната собственост: как да защитим творчеството в цифровата ера?
  • Практически съвети и препоръки от и за творци.

Каним творци, артисти, консултанти и експерти в творческите индустрии да участват в уебинара и да получат нова гледна точка за това как защитата на авторските права може да предпази творческите продукти и какви стъпки могат да бъдат предприети, за да гарантират, че правата им се спазват. Ще имате възможност да задавате въпроси, да общувате с лекторите и да се сдобиете със знания, от които се нуждаете, за да използвате интелектуалната собственост в работата си.

Уебинарът се организира в рамките на проект SPECTRA, в който Русенска търговско-индустриална камара си партнира с организации от Дания, Германия и Ирландия.

Безплатно