Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Уебинар на тема „Финансови инструменти за подкрепа на експорта“

28 февруари, 2023 | 15:00 17:00

Българската търговско-промишлена палата и Съветът по инвестиции към нея организират провеждането на уебинар на тема „Финансови инструменти за подкрепа на експорта“, който ще се проведе на 28 февруари 2023 г. от 15.00 ч.  в хибриден формат. Събитието ще се проведе в БТПП, София, ул. Искър 9 и в платформата zoom.

Целта на събитието е представяне на финансови продукти и услуги, които насърчават и подкрепят износа на български компании. Ще бъде разяснена информация относно инструменти на Европейския инвестиционен фонд, за застрахователните продукти на Българската агенция за експортно застраховане, продукти на УниКредит Булбанк, както и на Tradewind Factoring.

Уебинарът е предназначен за представители на бизнеса – компании, двустранни търговски палати, регионални търговски палати, ориентирани към износ организации.

Желаещите да участват в събитието, могат да заявят предварително своя интерес на следния линк, в срок до 24 февруари 2023 г. /петък/. Участието е безплатно. Регистрираните участници ще получат допълнителна информация за свързване, в случай че предпочитат виртуално участие.

Безплатно

Българска търговско-промишлена палата

+35928117400

Вижте уебсайта на Организатор

Българска търговско-промишлена палата

ул. „Искър“ 9
София, София 1000 Bulgaria
+35928117400
Вижте Място на провеждане уебсайт