Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Уебинар „Обучение по киберсигурност за служители“

16 април | 14:00 16:00

Русенската търговско-индустриална камара (РТИК) представя уебинар на тема „Обучение по Кибер сигурност за служители“, организиран от Българска Търговско-Промишлена палата, в партньорство с РАДЕСОЛ България ЕООД. Този онлайн семинар ще се проведе на 16 април 2024 г. от 14:00 часа.

Целта на тази инициатива е да предостави информация и насоки за защита на организациите и техните служители от различни видове кибератаки и заплахи. Сред тях са измамни имейли, загуба на данни, непозволени парични трансфери към хакери, изтичане на чувствителна информация, кражба на пароли, криптовируси и репутационни вреди.

В светлината на настоящата обстановка, където много компании са засегнати от кибератаки, това събитие може да се окаже от изключителна полза за голяма част от малките и средните предприятия. Според проучване на Евробарометър от 2021 г. 82% от малките и средни предприятия в ЕС и 79% от МСП в България не са получили обучение или допълнителна информация относно рисковете от киберпрестъпления.

Поканата за участие във виртуалната среща изисква предварителна регистрация до 15 април (понеделник). Регистрираните участници ще получат линк за връзка със събитието. Участието е безплатно, а работният език на семинара е български.

Не пропускайте възможността да подобрите сигурността на вашата компания и служители. Регистрирайте се сега и се присъединете към нас за този важен уебинар по киберсигурност!

Безплатно

Българска търговско-промишлена палата

+35928117400

Вижте уебсайта на Организатор