Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Уебинар: Обществена ангажираност с ключови базови технологии

Уебинар Обществена ангажираност с ключови базови технологии

23 юни, 2023 | 12:30 14:00

Русенска търговско-индустриална камара има удоволствието да представи уебинара на проекта SocKETs – Обществена ангажираност с ключови базови технологии. Събитието цели да представи наученото от различни казуси, в които гражданите са участвали активно в създаването на иновации и технологични решения.

Уебинарът ще се проведе на 23 юни 2023 г. (петък) от 12.30 до 14.00 ч.

За да вземете участие, моля регистрирайте се тук.

Включете се в тази обществена инициатива, в която се отдава значително внимание на участието на обществото в проектирането и разработването на технологични решения. Това може да помогне не само за генериране на нови идеи, но и за предвиждане и намаляване на рисковете от въвеждането на нови иновации.

Темите на уебинара са свързани с електронното здравеопазване, промишлената автоматизация и кръговата икономика. Събитието е подходящо за учени, технологични експерти и разработчици, иноватори, мениджъри на проекти, практици в областта на ангажираността и социалните науки и за всеки, който е обществено ангажиран.

За повече информация посетете уебсайта на SocKETs или се свържете с организатора AIRI (Италианска асоциация за изследвания и иновации) – guagnetti@airi.it.

Събитието е публикувано и в Twitter и LinkedIn.

Очакваме с радост участие от българска аудитория!

Безплатно

Airi – Associazione Italiana per la Ricerca Industriale

+39 (06) 8848831

Вижте уебсайта на Организатор