Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Уебинар: Цени и ценообразуване в контекста на конкурентното и потребителското право: Прозрения и решения от адвокатско съдружие „Ърнст и Янг“

Цени и ценообразуване в контекста на конкурентното и потребителското право

30 март, 2023 | 13:00 14:15

Присъединете се към експертите по конкуренция и потребителско право Светлин Адриянов и Юра Минчева от адвокатско съдружие „Ърнст и Янг“ за изчерпателен уебинар на тема „Цени и ценообразуване в контекста на конкурентното и потребителското право“. Това онлайн събитие, организирано от адвокатско съдружие „Ърнст и Янг“, ще обхване теми като практики за фиксиране на цени, обвинения в спекулации, нелоялна търговия и регулаторни действия.

Светлин Адриянов, адвокат, специалист по конкурентно право, сливания и придобивания, както и риск и правно съответствие, ще предостави ценна информация за правната рамка и разпоредбите, регулиращи тези практики. Юра Минчева, адвокат, специалист по конкурентно право, защита на потребителите и европейско и административно право и регулации, ще сподели своя опит за пресечната точка между потребителското и конкурентното право.

По време на този уебинар лекторите също така ще отговорят на въпроси, които вече са били изпратени, и ще отговорят на нови въпроси от участниците. Не пропускайте тази възможност да получите ценни знания и решения от двама опитни юристи в областта. Регистрирайте се сега за уебинара на 30 март 2023 г. от 13:00 – 14:15 чрез Webex.

Уебинарът е безплатен, но изисква предварителна регистрация.
Работният език ще бъде български.

При всякакви въпроси, можете да пишете на следния имейл: EY@bg.ey.com или да позвъните на тел. +359888398899.

Безплатно

Ърнст и Янг България

+359 (0)2 817 7100

Вижте уебсайта на Организатор