Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Хибриден информационен семинар на тема: „Възможности за бизнес със Северна Африка“

14 март | 10:30 14:00

Русенската Търговско-Индустриална камара с удоволствие представя на вниманието на своите членове и партньори предстоящо събитие на тема „Възможности за бизнес със Северна Африка“, което ще се проведе на 14 март 2024г. Събитието е под формата на семинар в хибриден формат и е организирано от Българската търговско-промишлена палата, съвместно със службата на Европейски съюз за интелектуална собственост и помощния офис в Африка.

Ключова цел на събитието:

Повишаване на осведомеността: Лекторите, представители на службата на ЕС за интелектуална собственост и други експерти, имат за цел да предадат на българските МСП полезна информация и експертни съвети как да улеснят достъпа си до Северно Африканския пазар и как да предотвратят възможни рискове при реализиране на търговска дейност.

Програма и участие:

Семинарът ще се проведе в рамките на един ден – 14 март 2024г в хибриден формат, присъствено или онлайн. Участието е безплатно и с предварителна регистрация до 12 март 2024г. Моля, попълнете приложената регистрационната форма и изпратете на посочения в нея имейл адрес. За ваше удобство, ще откриете приложена и предварителна програма.

Безплатно

Българска търговско-промишлена палата

+35928117400

Вижте уебсайта на Организатор

Българска търговско-промишлена палата

ул. Искър № 9, зала „А“
София, Bulgaria