Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Четвърта вечер на бизнес мрежата: Европа и отвъд

4th Business Networking Evening Europe and Beyond

13 юни, 2023 | 19:00 22:00

Четвъртата вечер на бизнес мрежата ще се проведе точно на 13 юни и съвместно ще бъде организирана от 10 двустранни търговски камари: AmCham, Британско-българска бизнес асоциация, Белгия България Люксембург Бизнес клуб, Българо-испанска търговска камара, Българо-румънска търговско-промишлена палата, Българо-швейцарска търговска камара, Френско-българска търговска и индустриална камара, Конфиндустрия България, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Унгаро-българскатa стопанска камара.

Във връзка с текущите събития в ЕС, международната бизнес общност в България иска да изпрати съобщение за единство и непоколебима вяра, че успешният бизнес не познава граници и процъфтява в разнообразие, справедлива конкуренция и власт на закона.

Очаква се съвместните усилия на десетте съорганизиращи камари да резултират в висококачествен бизнес коктейл за мрежово сътрудничество с над 400 участници. Ръководители, заемащи висше и средно ниво на управление на международния бизнес ще участват и ще използват възможностите за B2B мрежово сътрудничество, за да търсят нови партньори, доставчици, клиенти и дистрибутори.

84лв. –168лв.

Двустранни търговски камари

+359879517027

Вижте уебсайта на Организатор

Форум „Джон Атанасов“, София Тех Парк

бул. „Цариградско шосе“ 111Г, м. Къро
София, 1784 Bulgaria
088 990 0607
Вижте Място на провеждане уебсайт