Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички Събития

Информационна среща за подкрепа на семейните предприятия и творческите индустрии

30 юли | 10:30 14:00

Русенската търговско-индустриална камара има удоволствието да покани всички заинтересовани микро и малки предприятия на предстояща информационна среща, организирана от Областен информационен център – Русе. Срещата ще се проведе на 30 юли 2024 г., от 10:30 ч. (регистрация от 10:00 ч.), в гр. Русе, пл. Свобода 6, в Зала 1 на Община Русе (партер до инфоцентър).

Теми и ползи от срещата

На събитието ще бъдат представени подробности за процедурата „Подкрепа за семейните предприятия, предприятията от творческите индустрии и занаятите“, финансирана от Програма „Конкурентоспособност и иновации“. Процедурата разполага с бюджет от 117,5 млн. лв. и предлага възможности за финансиране в размер от 15 000 лв. до 150 000 лв.

Основни акценти на процедурата:

  • Подобряване на производствения капацитет: Финансиране за закупуване на нови машини и оборудване, което ще помогне на предприятията да увеличат своята производителност и ефективност.
  • Оптимизиране на бизнес процесите: Подкрепа за внедряване на специализиран софтуер и създаване на онлайн магазини, с цел модернизация и дигитализация на дейностите.
  • Разширяване на пазара: Възможности за разширяване на пазарите чрез инвестиции в иновативни технологии и решения.

Срещата предоставя уникална възможност за получаване на безплатна информация относно допустимостта на кандидатите и дейностите по процедурата, както и практически съвети за успешно подаване на проектни предложения. Крайният срок за подаване на проектни предложения е до 16:30 часа на 16 септември 2024 г. чрез ИСУН.

Как да се включите

За да заявите присъствие на информационната среща, моля изпратете имейл на oic_ruse@abv.bg или се обадете на телефон 082/506899.

Не пропускайте възможността да получите ценна информация и подкрепа, която може да бъде ключова за развитието и растежа на вашия бизнес!

Безплатно

Областен информационен център – Русе

082/506899