Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички Събития

Национално представяне на програмата Бизнес хъб ЕС– Япония и Република Корея

20 юни | 15:00 17:00

Русенска Търговско-Индустриална Камара представя информация за предстоящото национално представяне на програмата „Бизнес Хъб ЕС–Япония и Република Корея“, организирано от Българската търговско-промишлена палата на 20 юни 2024 (четвъртък) от 15:00 ч. Събитието ще се проведе в хибриден формат – на място в сградата на БТПП (гр. София, ул. „Искър“ 9, ет. 1, зала А) или виртуално в платформата Zoom.

Относно програмата

„Бизнес хъб ЕС–Япония и Република Корея“ е финансирана от Европейския съюз програма, която подкрепя малки и средни предприятия (МСП) от ЕС в секторите екология, дигитализация и здравеопазване да навлязат на пазарите на Япония и Република Корея. Програмата има за цел да активизира експортните и инвестиционните дейности на предприятията в ЕС.

Програмата ще организира 10 бизнес мисии в Япония и 10 в Република Корея през следващите четири години. Всяка бизнес мисия ще позволи на 50 иновативни компании от ЕС да се възползват от обучения, посещения на място, установяване на контакти и участие в международни изложения.

Защо трябва да присъствате на това събитие?

Участвайки в този уебинар, ще научите повече за зеления, цифровия и здравния сектор в Япония и Република Корея, както и за предимствата и възможностите, предлагани от програмата „Бизнес Хъб“. Ще разберете как да заявите интерес към предстоящите бизнес мисии и ще получите информация за процеса на кандидатстване.

Ако сте МСП от ЕС или стартиращ бизнес, работещ в екологичния, цифровия или здравния сектор, и описаните по-горе бизнес мисии представляват интерес, това събитие е специално за вас. Участието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация.

Регистрация

За да се регистрирате за събитието, моля попълнете регистрационната форма до 18 юни 2024 г.

За повече информация относно програмата, посетете: https://eubusinesshub.eu/.

Не пропускайте тази уникална възможност да разширите бизнеса си и да навлезете на нови международни пазари!

Безплатно

Българска търговско-промишлена палата

+35928117400

View Организатор Website

Българска търговско-промишлена палата

ул. „Искър“ 9
София, София 1000 Bulgaria
+35928117400
View Място Website