Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Трудова борса в РУ „Ангел Кънчев“ ще събере работодатели и търсещи работа

Трудова борса в РУ Ангел Кънчев ще събере работодатели и търсещи работа

30 октомври, 2018 @ 9:30 17:00

Бизнес иновационен център Инобридж, Русенска Търговско-индустриална камара, чрез любезното съдействие на Център за кариерно развитие при РУ“А.Кънчев“ организират Трудова борса.

Бизнес иновационен център Инобридж, Русенска Търговско-индустриална камара, чрез любезното съдействие на Център за кариерно развитие при РУ“А.Кънчев“ организират Трудова борса, която ще се проведе на 30.10.208 (вторник) във фоайе на Корпус 2 на Русенски университет „Ангел Кънчев“ с начален час 9,30 ч.

Организаторите имат амбицията в инициативата да се включат работодатели от различни отрасли на икономиката, които ще могат да заявят свободни работни места или свои бъдещи потребности от работна сила, търсещи работа лица и други заинтересовани страни.

Мероприятието цели да подобри информираността за местния трудов пазар и реално ще увеличи шансовете за осигуряване на заетост на младите хора, желаещи да започнат както почасова, така и постоянна работа.

Фокусът на събитието е върху безработните младежи и неактивните лица, които ще бъдат насърчени за реализация на пазара на труда.

Работодателите, включили се в борсата, ще имат възможността да осъществят пряк контакт с търсещите работа и да направят подбор на кандидати за своите свободни длъжности.

Инициативата се изпълнява в рамките на проект 16.4.2.021 „Кариерни пътеки за младежка трудова мобилност“ по програма Интеррег V-A Румъния-България заедно с Университет за аграрна икономика и ветеринарна медицина Букурещ – филиал Кълъраш (Румъния), Русенски университет „Ангел Кънчев“ – филиал Силистра, Търговско-промишлена и селкостопанска камара- гр. Калъраш и асоциация Аксес- гр. Калъраш.

ПРОГРАМА:

09:15 – 09:30Подготовка на щандовете и регистрация
09:30 – 10:00Официално откриване и представяне на фирмите-работодатели
10:00 – 11:00Индивидуални срещи и интервюта
11:00 – 11:30Кафе и неформални разговори
11:30 – 12:30Индивидуални срещи и интервюта

Краен срок за заявяване на участие: 24.10.2018 г. с изпращане на регистрационен формуляр  и до два слайда в PowerPoint  с кратка информация за компанията и свободните позиции на ел. поща: info@innobridge.org. Всяка фирма ще разполага със свое място за срещи и разговори.                                

Участието е безплатно!                                                                                                       

За повече информация: Бизнес иновационен център Инобридж, гр. Русе, тел: 082/825 875, e-mail: info@innobridge.org

Бизнес иновационен център ИНОБРИДЖ

Вижте уебсайта на Организатор

Русенска търговско-индустриална камара

+35982825875

Русенски университет „Ангел Кънчев“

ул. „Студентска“ 8
Русе, Русе 7017 Bulgaria
+35982888465
Вижте Място на провеждане уебсайт