Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

BULGARIA WANTS YOU идва в Русе

25 ноември, 2022 | 13:00 17:00

Събитието от поредицата „Живот и кариера – защо в България?“ ще се състои на 25 ноември (петък) в Канев център, Русенски университет с подкрепата на Община Русе.

Медия платформата на Иван Христов и Андрей Арнаудов –„Bulgaria wants you“ официално обяви, че организира последния за тази година кариерен форум в Русе. Организаторите канят компании от Русе и региона да се включат в кариерния форум, за да представят дейността си и да открият нови таланти на събитието „Живот и кариера – защо в България?“. Повече за финансовите параметри за участие като изложител може да разберете като се свържете с екипа на Платформата на sales@bulgariawantsyou.com или 0877 496 777.

Присъствието за посетителите е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация в сайта на платформатаhttps://bulgariawantsyou.com/events.

Сред лекторите от специалния панел ще има нови лица, част от които и с кариера в Холивуд. Традиционно лекторите във форума на Bulgaria wants you са топ мениджъри, популярни и успели българи и хора, които са впечатлили със своите бизнес истории. Всички подробности около форума може да следите тук: https://bulgariawantsyou.com/

BULGARIA WANTS YOU

+359 877 496 777

Вижте уебсайта на Организатор