Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

eCA Conference New Trends 2022

eCA Conference New Trends 2022

6 октомври, 2022 | 9:30 18:00

Какви са трендовете в електронната търговия, които да очакваме през 2023 година, у нас и по света? Отговор на този въпрос може да получите по време на традиционната конференцията, организирана от eCommerce Academy, която ще се проведе на 6 октомври в София. Събитието ще бъде изцяло присъствено, а мотото, което е избрано, е “New Trends”.

В рамките на конференнцията експерти от България и чужбина ще споделят своя опит и ще поднесат актуална и ценна информация за тенденциите в електронната търговия. В програмата на събитието са предвидени 5 лекции, 3 дискусионни панела, демонстрация как се случва Live Shopping, експо зона, а в края деня – вечерен коктейл. 

Есенното издание на тазгодишната конференция има за цел да обедини общността на онлайн търговците, да покаже новостите в сферата на бизнеса, да представи иновативни методи за разрастване на дейността и достигане до нови пазари, поднесени от български и чуждестранни експерти с дългогодишен опит.

Конференцията ще се проведе само един ден след първото издание на конкурса eCommerce Academy Awards 2022. В дискусионните панели участие ще вземат част от представителите на журито в надпреварата, които ще споделят реални примери за добри практики, както за и такива, които да се избягват, за да помогнат на всички присъстващи да бъдат по-добри в работата си и с цел подобряване на бизнес средата в България.

В петте презентации, които лекторите ще изнесат, ще се засегнат теми като “Real Live Shopping Event”, “Growth Hacking in eCommerce (English)”,  “Why it is important to sell on Amazon (English)”, “Growing your business to ECC (English)” и “Innovations in payments and logistics”. 

Участници в конференцията ще бъдат водещи експерти в електронната търговия, правото, маркетинга и дизайна, като тази година организаторите са поканили и лектори от чужбина. Своя опит ще споделят: Кен Кондон – международен експерт по технологии за електронна търговия и предприемач, Рафаел Берти – предприемач и основател на дигитална агенция, посветена на обслужването на продавачи в Amazon, Разван Бланита – директор на голяма маркетплейс платформа у нас, Вера Иванова – маркетинг директор в българска софтуерна компания, Даниел Димитров – студент по Икономика, който поддържа най- големия Tik-Tok бизнес канал в България, Мартин Желязков – SEO специалист в дигитална агенция, Кристина Павлова – юрисконсулт в ИТ компания и консултант в областта на защитата на личните данни и правните аспекти в електронната търговия, Мартин Пенчев – юрист и управляващ съдружник в адвокатска кантора и Павел Кьосев – професионален експерт в зоната на продажбите и обслужването на клиенти в голяма кредитна компания.

Организатор на конференцията е eCommerce Academy – Академия за електронна търговия, доказала се през годините като надежден източник на полезна информация за онлайн продажби, инициатор на редица събития за електронна търговия, издател на 2 книги.

Отбележете си още отсега датата 6 октомври, посетете събитието, вземете ноу-хау, което да приложите за вашия бизнес, участвайте в нетуъркинг, посетете експо зоната и за финал, присъствайте на вечерен коктейл.

Ако проявявате интерес към събитието, свържете се с нас и ще ви съдействаме за получаване на 20% отстъпка от цената на билета.

Повече информация за конференцията и възможност за регистрация може да откриете ТУК. 

149лв. Единичен билет

eCommerce Academy

Вижте уебсайта на Организатор

Международно Висше Бизнес училище – Център за дистанционно обучение

ул. Винсент ван Гог 7
София, София 1407 Bulgaria
+359 (0)2 400 16 30
Вижте Място на провеждане уебсайт