Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Информационен ден за възможностите по Плана за възстановяване и устойчивост за МСП

Information day about the opportunities under the Recovery and Sustainability Plan for SMEs

30 август, 2022 | 11:00 17:00

Събитието ще представи информация за мярката „Технологична модернизация“, която предоставя безвъзмездна финансова помощ в размер на 260 млн. лв. – първата по Националния план за възстановяване и устойчивост.

Онлайн информационен ден за възможностите за българския бизнес по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ) организира Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП). Събитието ще се проведе на 30 август 2022 г. (вторник) от 11 ч. в залата на ИАНМСП (ул. „Леге“2-4) и ще бъде открито от служебния вицепремиер по управление на европейските средства Атанас Пеканов и от служебния министър на иновациите и растежа Александър Пулев.

От Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност„ (ГД ЕФК) към Министерството на иновациите и растежа ще представят първата за България процедура от Плана за възстановяване и устойчивост – „Технологична модернизация“. Тя е с бюджет 260 млн. лв., като спрямо големината и нуждите си микро, малките и средни предприятия в страната могат да получат между 180 000 лв. и 700 000 лв. за ново оборудване и софтуер. Кандидатстването по мярката е изцяло електронно и ще е отворено до 21 септември 2022 г.

За участие в информационния ден трябва да се регистрирате на: https://forms.gle/aqKZSnbeuGXPU8Ev5. Впоследствие ще получите имейл за потвърждение с данните за достъп до събитието.

Освен представителите на служебния кабинет, в него ще се включат още главният директор на ГД ЕФК Илияна Илиева и изпълнителният директор на Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия Бойко Таков.

Безплатно

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия

+35929407940

Вижте уебсайта на Организатор

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия

ул. „Леге“ 2-4
София, София 1000 Bulgaria
02 940 7940
Вижте Място на провеждане уебсайт