Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Обучение за дигитални технологии и Индустрия 4.0

Обучение за дигитални технологии и Индустрия 4.0

18 юни, 2019 @ 16:00 17:00

Започва записването за обучението за дигитални технологии и Индустрия 4.0 по проект RESTART 4.0

Русенска търговско-индустриална камара организира пилотно обучение по проект “RESTART: Digital Training Toolbox to FosteR EU’S IndusTry 4.0 RevoluTion”, финансиран по програма Еразъм+ на ЕС, чиито фокус пада върху квалифицирането на нови професионалисти, способни да подпомогнат цифровата трансформация на европейските компании, използвайки предимствата, предлагани от Индустрия 4.0.

Курсът ще бъде достъпен чрез иновативна обучителна платформа, а участниците в обучението ще имат възможността да преминат през 8 онлайн обучителни модула, включващи следните теми:

1. Въведение в Индустрия 4.0
2. Компютърно проектиране, Реверсивно инженерство, Цифрово програмно управление
3. Облачни услуги
4. Дигитални фабрики
5. Електронна търговия
6. Е-лидерство
7. Големите данни
8. Индустриална сигурност

Онлайн платформата за обучение ще помогне на участниците сами да изберат модулите, които са от интерес за тях, като ще имат възможността сами да планират времето, с което разполагат. В допълнение, ще бъдат организирани и присъствени сесии, на които ще участват лектори с доказан опит в предлагането на успешни дигитални решения за бизнеса. Завършвайки обучителният курс, участниците ще придобият нови компетенции и цифрови умения, необходими за успешното развитие на набиращата все повече популярност Индустрия 4.0. Придобиването на тези умения ще допринесе за по-добри възможности за заетост и кариера и ще направи фирмите по-конкурентоспособни, чрез прилагането на иновативни подходи. След успешно приключване на курса, всеки от обучаемите ще получи сертификат за постигнатите цели и придобитите умения.

В обучението могат да се включат както представители на бизнеса, така и предприемачи (настоящи и бъдещи) или студенти следващи специалности в сферата на дигиталните и индустриални технологии.

Официалната програма на обучението можете да видите тук.

Обучението е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО и ще стартира на 18.06.2019г. от 16:00ч. в заседателната зала на Русенска търговско-индустриална камара, намираща се на адрес: Русе, бул. „Цар Фердинанд“ 3А, ет.2

Желаещите да се включат в пилотното обучение следва да изпратят попълнен формуляр за участие, който може да бъде намерен ТУК, не по-късно от 17.06.2019г. (вкл.)

За повече информация и запитвания:
Айри Мемишев – amemishev@rcci.bg
Ирена Иванова – ivanova@rcci.bg

RESTART: Digital Training Toolbox to FosteR EU’S IndusTry 4.0 RevoluTion e 2-годишен проект, финансиран по програма Еразъм+ на ЕС, изпълняващ се в консорциум от 8 организации от 6 различни Европейски държави – Испания, България, Гърция, Великобритания, Италия и Малта. Повече за проекта може да научите тук.

Русенска търговско-индустриална камара

+35982825875

Русенска търговско-индустриална камара

бул. "Цар Фердинанд" 3A
Русе, Русе 7000 Bulgaria
+35982825875