Семинар „Как да правим бизнес с Канада“

Българска търговско-промишлена палата ул. „Искър“ 9,София,София,Bulgaria

Русенската търговско-индустриална камара има удоволствието да представи семинар на тема "Как да правим бизнес с Канада", организиран от Българската търговско–промишлена палата в сътрудничество с Посолство на Канада в Румъния, акредитирано за България.

Безплатно

Първо международно изложение за кръгова икономика, енергетика и строителство – „Forward Green 2023“

Thessaloniki International Trade Fair- Exhibition 154 Egnatias, TEF,Thessaloniki,Greece

Русенската търговско-индустриална камара има удоволствието да Ви информира за участието на България като страна-почетен гост в Първото международно изложение за кръгова икономика, енергетика и строителство „Forward Green 2023“, което се...

Четвърта вечер на бизнес мрежата: Европа и отвъд

Форум "Джон Атанасов", София Тех Парк бул. „Цариградско шосе“ 111Г, м. Къро,София,Bulgaria

Представяме ви четвъртата вечер на бизнес мрежата, съвместно организирана от 10 двустранни търговски камари. Събитието ще събере над 400 ръководители и представители на международния бизнес, които ще използват възможностите за B2B мрежово сътрудничество, за да търсят нови партньори, доставчици, клиенти и дистрибутори.

84лв. –168лв.

Бизнес срещи с баварски фирми

Hyatt Regency Sofia Vasil Levski Square,Sofia,Bulgaria

Русенската търговско-индустриална камара представя това събитие, организирано от Германо-Българска индустриално-търговска камара и Баварското дружество за международно сътрудничество (Bayern International). Целта на бизнес срещите е да се даде възможност за двустранни разговори и осъществяване на контакти между български и баварски фирми от браншовете "Информационни и комуникационни технологии", "Машиностроене" и "Енергийна ефективност и енергоснабдяване".

Безплатно