Семинар „Как да правим бизнес с Канада“

Българска търговско-промишлена палата ул. „Искър“ 9,София,София,Bulgaria

Русенската търговско-индустриална камара има удоволствието да представи семинар на тема "Как да правим бизнес с Канада", организиран от Българската търговско–промишлена палата в сътрудничество с Посолство на Канада в Румъния, акредитирано за България.

Безплатно

Първо международно изложение за кръгова икономика, енергетика и строителство – „Forward Green 2023“

Thessaloniki International Trade Fair- Exhibition 154 Egnatias, TEF,Thessaloniki,Greece

Русенската търговско-индустриална камара има удоволствието да Ви информира за участието на България като страна-почетен гост в Първото международно изложение за кръгова икономика, енергетика и строителство „Forward Green 2023“, което се провежда в Солун, Гърция, от юни 8-10 2023 г. Събитието ще бъде официално открито от Президента на Републиката г-н Румен Радев. Като почетен гост България...

Четвърта вечер на бизнес мрежата: Европа и отвъд

Форум "Джон Атанасов", София Тех Парк бул. „Цариградско шосе“ 111Г, м. Къро,София,Bulgaria

Представяме ви четвъртата вечер на бизнес мрежата, съвместно организирана от 10 двустранни търговски камари. Събитието ще събере над 400 ръководители и представители на международния бизнес, които ще използват възможностите за B2B мрежово сътрудничество, за да търсят нови партньори, доставчици, клиенти и дистрибутори.

84лв. –168лв.

Бизнес срещи с баварски фирми

Hyatt Regency Sofia Vasil Levski Square,Sofia,Bulgaria

Русенската търговско-индустриална камара представя това събитие, организирано от Германо-Българска индустриално-търговска камара и Баварското дружество за международно сътрудничество (Bayern International). Целта на бизнес срещите е да се даде възможност за двустранни разговори и осъществяване на контакти между български и баварски фирми от браншовете "Информационни и комуникационни технологии", "Машиностроене" и "Енергийна ефективност и енергоснабдяване".

Безплатно

Балкански Винен Фестивал 2023

Национален дворец на културата - НДК бул. „България“,София,София,Bulgaria

Отправяме покана за посещение на 12-ти Балкански винен фестивал, който ще се проведе в периода 22 – 24 юни 2023 г. в София, пред Националния дворец на културата. По време на събитието ще бъдат представени над 100 изби в 50 шатри. Ще има възможност да се запознаете с разнообразие от вина от Албания, Армения, България,...

17лв.

Уебинар: Обществена ангажираност с ключови базови технологии

Русенска търговско-индустриална камара има удоволствието да представи уебинара на проекта SocKETs - Обществена ангажираност с ключови базови технологии. Събитието цели да представи наученото от различни казуси, в които гражданите са участвали активно в създаването на иновации и технологични решения.

Безплатно

Безплатен обучителен семинар „Безопасни и здравословни условия на труд”

Русенска търговско-индустриална камара бул. "Цар Фердинанд" 3A,Русе,Русе,Bulgaria

Русенска търговско-индустриална камара с голямо удоволствие ви кани на еднодневен обучителен семинар на тема „Безопасни и здравословни условия на труд”, организиран в отговор на постоянния интерес и многобройните заявки за участие в такива обучения.

Безплатно

БТПП организира срещи с корейски компании – 28 Юни 2023 г.

Българска търговско-промишлена палата ул. „Искър“ 9,София,София,Bulgaria

Русенската търговско-индустриална камара е радостна да Ви информира за предстоящи бизнес срещи с корейски компании, организирани от Българската търговско-промишлена палата (БТПП). Събитието ще се проведе на 28 юни 2023 г., от 10:00 до 17:00 ч. Участващите корейски компании са активни в разнообразни сектори, включително: Подробности и пълен списък на участващите компании могат да бъдат намерени...

Безплатно

Съвместна среща с представители на Южноафриканската асоциация на зърнопроизводителите (SAGRA)

Българска търговско-промишлена палата ул. „Искър“ 9,София,София,Bulgaria

С удоволствие ви информираме за предстоящата съвместна среща с представители на Южноафриканската асоциация на зърнопроизводителите (SAGRA) на 26 юли 2023г. от 14.30 ч. в сградата на Българска търговско-промишлена палата (БТПП), София, ул. Искър 9, ет.6.

Безплатно

Istanbul Fashion Show 2023 – изложение за мода, готово облекло, обувки и аксесоари

Изложбен Център - IFM (Istanbul Fuar Merkezi) Yeşilköy Istanbul, Fuar Merkezi, Bakırköy,İstanbul,Turkey

Target Expo, в сътрудничество с ИАИО (Истанбулската Асоциация на Износителите на Облекла), организира Istanbul Fashion Show 2023 - международното изложение за Мода, Готови Облекла, Обувки и Аксесоари. Събитието ще се проведе в Изложбен Център - IFM (Istanbul Fuar Merkezi) в Истанбул, Турция, от 9 до 11 август 2023 г.

€60

Бизнес форум по Инициативата „Три морета“ – 7 септември 2023 г., Букурещ

Cotroceni Palace Boulevard Geniului 1-3,Bucharest,Romania

Русенската търговско-индустриална камара в партньорство с Българската търговско-промишлена палата имат удоволствието да Ви представят бизнес форума на тема "Три морета". Инициативата „Три морета“ е ключова платформа, създадена с цел подобряване на свързаността между 12 страни-членки на ЕС, разположени между трите символични морета - Балтийско, Адриатическо и Черно.

Бизнес форум с компании от Египет – 20.09.2023г.

Българска търговско-промишлена палата ул. „Искър“ 9,София,София,Bulgaria

Информираме ви, че на 20.09.2023г. Българската търговско-промишлена палата съвместно с Посолството на Египет в София организират бизнес форум с компании от Египет. Събитието ще се състои от 14.00ч. в БТПП, ет.1, зала А. То ще постави фокус върху сектор енергетика и възможностите за инвестиции в двете страни. От египетска страна се предвижда участие на компании...