Бадер България КД

Бадер България КД

„Бадер България“ КД е част от немската група Bader GmbH & Co. KG, в която работят над 12 000 професионалисти в 11 модерни производствени бази, разположени на 5 континента. Клиенти на компанията са водещи автомобилни производители като BMW, Mercedes, Audi и други. Кожата е един от най-старите и многообразни материали познати на човечеството. Като един…

Еберспехер България ЕООД

Еберспехер България ЕООД

Групата Еберспехер е един от водещите международни разработчици и доставчици на системи в автомобилната индустрия. Създадена през 1865 г. компанията към днешна дата оперира в 80 локации по света с приблизително 10 000 служители. Семейният бизнес, със седалище в Еслинген, Германия, е символ на иновативни технологични решения в областта на изпускателните системи, автомобилната електроника и термичното управление за широка гама превозни средства.

Линамар Лайт Металс Русе ЕООД

Линамар Лайт Металс Русе ЕООД

Предмет на дейност: Производство на части и принадлежности за автомобили и за техните двигатели, търговия с автомобилни части и оборудване, изобретателска и конструкторска дейност, вкл. създаване и въвеждане в производство на нови продукти и технологии в областта на автомобилната промишленост и всяка друга дейност, свързана с горепосочените, която не е забранена от законите на България.

Край на съдържанието

Край на съдържанието