Бадер България КД

Бадер България КД

„Бадер България“ КД е част от немската група Bader GmbH & Co. KG, в която работят над 12 000 професионалисти в 11 модерни производствени бази, разположени на 5 континента. Клиенти на компанията са водещи автомобилни производители като BMW, Mercedes, Audi и други. Кожата е един от най-старите и многообразни материали познати на човечеството. Като един…

Еберспехер България ЕООД

Еберспехер България ЕООД

Групата Еберспехер, създадена през 1865 година в Германия, е утвърден лидер в разработката и доставката на иновативни системи за автомобилната индустрия. Компанията оперира в 80 локации по света и е дом на приблизително 10 000 служители, поемайки мисията да предлага технологични решения, които подобряват ефективността на превозните средства и минимизират тяхното въздействие върху околната среда….

Линамар Лайт Металс Русе ЕООД

Линамар Лайт Металс Русе ЕООД

Предмет на дейност: Производство на части и принадлежности за автомобили и за техните двигатели, търговия с автомобилни части и оборудване, изобретателска и конструкторска дейност, вкл. създаване и въвеждане в производство на нови продукти и технологии в областта на автомобилната промишленост и всяка друга дейност, свързана с горепосочените, която не е забранена от законите на България.

Край на съдържанието

Край на съдържанието