Анадар-Принт ЕООД

ЕИК: 118554809

Company placeholder

„Анадар Принт“ ЕООД е утвърдено име в сферата на производството на архивни кутии и кашони от 1993 година. С акцент върху производството на качествени архивни решения от 1996 година насам, компанията се специализира в изработката на архивни кутии за постоянно съхранение на документи, архивни кашони и папки „ДЕЛО“, както и висококачествени подаръчни кутии.

„Анадар Принт“ се гордеят с производството на над 150,000 архивни кутии в над 10 различни размера, които отговарят на индивидуалните изисквания на клиентите. Техните продукти се характеризират с разнообразие в материалите и дебелината, варираща от 3 до 5 мм. Кутиите се предлагат с различни опции за отваряне – предно, странично или с горен капак, за удобство и функционалност спрямо нуждите на документацията.

„Анадар Принт“ държи на високите стандарти в производството, което е потвърдено с сертификат ISO 9001:2008 за книговезка дейност и изработка на архивни кутии. Това гарантира на клиентите високо качество и надеждност на всички продукти.

Дългият списък с референции на „Анадар Принт“, включващ Народно събрание, Министерски съвет, национални агенции, общински и държавни администрации, съдебни и образователни институции, както и корпоративни клиенти, говори сам за себе си. Тези впечатляващи партньорства подчертават високите стандарти и професионализъм, които „Анадар Принт“ влага във всеки аспект от своята работа.

За връзка с фирма Анадар-Принт ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.