Гера ООД

ЕИК: 117621354

Гера ООД

Гера ООД е фирма, специализирана в производството на мебели за баня, включително шкафове с вградени мивки и огледални модули с и без вградено осветление. Създадена през 1992 г., Гера ООД осигурява пълна водоустойчивост на всички вложени материали, за да гарантира надеждност и дълъг живот. Фирмата използва водоустойчиви материали като ПВЦ и УПС (удароустойчив полистирол) и висококачествени водоустойчиви полиуретанови лакове и влагоустойчиви кристални огледала от водещи европейски производители за създаване на ефектни декоративни покрития.

Гера ООД предлага уникални, модерни интериорни решения и предлага нестандартни мебели в допълнение към серийното си производство. Разработени са различни цветови решения според цветовата гама на водещите световни производители на санитарен фаянс.

Клиентите могат да очакват висококачествени продукти и услуги от Гера ООД. Всички продукти са с 36-месечна писмена гаранция и гарантиран и извънгаранционен сервиз. Фирмата също така произвежда, доставя и монтира душ кабини и паравани от висококачествено термозакалено флоатно стъкло, предлагано в прозрачно, матирано и щамповано стъкло.

В допълнение към своите основни продуктови предложения, Гера ООД предоставя услуги за компании, занимаващи се с реклама. Фирмата разполага с високотехнологична фреза, позволяваща прецизно изрязване на детайли с права и криволинейна форма от полистирен, плексиглас и ПВЦ.

Гера ООД предлага широка гама безрамкови душ кабини и паравани, включително кабини на 90 ̊, 135 ̊ и 180 ̊, статични паравани и кабини с плъзгащи се врати. Фирмата предлага и стъклени прегради с отваряне тип хармоника и стъклени врати за бани, стаи, офиси и други помещения. Вариантите за стъкла са прозрачни, матирани и бронзови, а рогозките могат да бъдат изработени по схема при заявка.

Гера ООД използва хардуер от водещи световни производители, за да гарантира най-високо качество на своите продукти. Изберете Гера ООД за всичките си нужди от обзавеждане за баня и душ кабина.

За връзка с фирма Гера ООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.