Еуропапир-България АД

ЕИК: 117010060

office@europapier-bg.com

Еуропапир-България АД

Еуропапир-България АД е утвърдено име в сферата на търговията с хартия, картон и материали за полиграфията на българския пазар. Създадено през 1996 година в град Русе, дружеството се превърна във водещ доставчик, предлагащ широк спектър от продукти, обслужващ както вътрешния, така и международния пазар. С годините, Еуропапир-България АД разшири дейността си, включвайки разролване на хартии, картон и фолио, както и форматиране по индивидуални заявки, което ги утвърди като предпочитан партньор в полиграфическата промишленост.

Портфолиото на услуги, предлагани от компанията, включва не само търговия с полиграфически материали, но и редица спомагателни дейности, които добавят стойност към основния бизнес. Такива услуги обхващат спедиторски и комисионни услуги, търговско представителство на български и чуждестранни компании, организиране на складова дейност, както и каталожна търговия. Със своя професионализъм и гъвкавост, Еуропапир-България АД се позиционира като ценен партньор за широк кръг от клиенти.

Освен това, Еуропапир-България АД предлага консултантски услуги в областта на стопанско управление и мениджмънт, ориентирани към фирми от полиграфическия сектор и не само. Съветите им по организация на производството, маркетингови и търговски стратегии, както и договорна политика са високо ценени за подобряване на бизнес процесите и повишаване на конкурентоспособността на клиентите им на пазара.

Инвестиционното проектиране, строителство и монтаж, заедно с международния и вътрешен транспорт чрез собствени и наети транспортни средства, допълват портфолиото на Еуропапир-България АД, позволявайки на компанията да предоставя пълноценно обслужване на своите клиенти. Така Еуропапир-България АД се утвърждава като важен играч на българския и международния пазар, способен да отговори на разнообразни бизнес нужди и изисквания.

За връзка с фирма Еуропапир-България АД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.