Интернет Медиа Груп ООД

ЕИК: 201492492

office@internetmediagroup.org

Интернет Медиа Груп ООД

Интернет Медиа Груп е компания, фокусирана върху предоставянето на пълен комплекс от решения, които подобряват и оптимизират бизнес резултатите. Специалистите на Интернет Медиа Груп са експерти в областта на проектирането, разработването и внедряването на съвременни информационно – комуникационни технологии и подходящи интернет решения.

Портфолиото на Интернет Медиа Груп се състои от девет специализирани онлайн медии, които се придържат към принципите и стандартите на качествената журналистика. Групата е водеща в издаването на тясно специализирано съдържание, чрез което помага на своите читатели да надградят и обогатят своите знания и умения.

ceoforum
CEOforum.bg

Онлайн медията е част от Internet Media Group. В нейния фокус са темите, засягащи бизнеса, предприемачеството, лидерството, технологиите, иновациите и инвестициите. Медията събира и показва лицата както на успешно наложилите се брандове, така и на обещаващи стартъпи. Платформата споделя актуални новини и политически решения, които пряко засягат българските лидери и им дава възможност за продуктивни дискусии, обмяна на опит и генериране на идеи.

Enterprise.bg
Enterprise.bg

Изданието ENTERPRISE е част от Internet Media Group. То е прецизно таргетирано B2B онлайн и печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление. ENTERPRISE достига до мениджърите, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Първата по рода си бизнес медия в България насочена изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии.

HRmanager.bg
HRmanager.bg

HR Manager е Онлайн медия и Списание, специализирана в предоставянето на актуална информация за професионалисти в областта на управлението на човешкия капитал, както и полезни съвети и насоки към младите специалисти, които търсят реализация в тази сфера. Медията засяга важни аспекти в професионалния живот на HR мениджърите като подбор, оценка, проверка и стимулиране на персонала. Разглежда различните стилове на управление, връзката между ръководството и екипа, различните конфликти и противоречиви ситуации и начини за тяхното решаване.

Интернет Медиа Груп създава календар от над 30 бизнес събития и изложения всяка година в България, специализирани в ключови сектори за икономиката на страната като фармация, ритейл, дигитализация и ИТ, човешки ресурси, мениджмънт, маркетинг, агро и др.

Интернет Медиа Груп предоставя възможност на компаниите да достигнат до тясно таргетирани аудитории в нейните медии, което доказано гарантира успех, както и да позиционират своите брандове по време на разнородните събития, които организира в цялата страна.

Можете да се свържете с Интернет Медиа Груп в удобно за Вас време, за да научите повече за медийните възможности, които те предлагат, за вариантите за участие в събития, както и за цялостна стратегия, разработена индивидуално за Вашия бизнес.

За връзка с фирма Интернет Медиа Груп ООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.