Керос Керамика ЕАД

ЕИК: 131404117

Керос България ЕАД

Керос Керамика ЕАД е дъщерно дружество на Keros Cerámica, международно призната компания с над 40 години опит в производството и продажбата на висококачествени стенни и подови керамични плочки. Основната цел на компанията е да поддържа висок стандарт на производство и обслужване, като същевременно непрекъснато инвестира в най-модерните технологии и демонстрира най-голяма отговорност към околната среда и ресурсите.

Keros Cerámica е световен лидер в керамичната индустрия, известен със своя ангажимент към качеството и иновациите. Със силно международно присъствие, продуктите на Keros Ceramica се продават в повече от 100 страни по света.

Keros Ceramica управлява две най-съвременни производствени съоръжения, стратегически разположени, за да обслужват различни пазари:

  • Nulles, Castellon, Испания: Разположено в традиционното сърце на испанската керамика, това съоръжение олицетворява ангажимента на компанията да съчетава традиционното майсторство на изработката с най-модерните технологии.
  • Русе, България: Производствената база на Керос Керамика ЕАД се намира в Русе, осигурявайки директен и незабавен достъп до пазарите в Централна и Източна Европа. Това съоръжение укрепва позицията на Keros Ceramica като глобален играч в керамичната индустрия.

В допълнение към производствените мощности, Keros Ceramica разполага със склад за дистрибуция в Солун, Гърция, наречен Keros Hellas. Това стратегическо местоположение допълнително подобрява способността на компанията да разпространява ефективно продуктите си в Европа и извън нея, като гарантира навременна доставка и отлично обслужване на клиентите.

Керос Керамика ЕАД, съвместно с компанията майка Keros Cerámica, предлага широка гама от висококачествени стенни и подови керамични плочки, отговарящи на различни дизайнерски предпочитания и стилове. Техните продукти са подходящи за жилищни, търговски и обществени пространства, със силен акцент върху естетическата привлекателност, издръжливост и функционалност.

Керос Керамика ЕАД споделя отдадеността на Keros Cerámica към екологичната отговорност. И двете компании инвестират в най-новите технологии и производствени процеси, които минимизират отпадъците и консумацията на енергия, като същевременно увеличават максимално използването на рециклирани материали. Като непрекъснато търсят начини за намаляване на отпечатъка си върху околната среда, Keros Cerámica и Keros България ЕАД демонстрират своя ангажимент към устойчивото развитие в керамичната индустрия.

Керос Керамика ЕАД, като част от групата Keros Cerámica, се радва на силно пазарно присъствие в Централна и Източна Европа. Продуктите на компанията достигат до клиенти в над 100 държави, демонстрирайки тяхната глобална привлекателност и способност да задоволят разнообразни дизайнерски нужди.

В заключение, Керос Керамика ЕАД е ключов играч в керамичната индустрия, с производствената си база в Русе, България, допринасяйки за глобалния успех на Keros Cerámica. Техният ангажимент към качеството, иновациите и отговорността към околната среда, съчетани със стратегическите им местоположения и пазарен обхват, ги позиционират като водещ доставчик на изключителни решения за керамични плочки за клиенти по целия свят.

За връзка с фирма Керос Керамика ЕАД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.