Медиком РС ООД

ЕИК: 205832654

info@teodorapalace.bg

Медиком РС ООД

Хотел „Теодора Палас“, управляван от Медиком РС ООД, е водещ тризвезден бизнес хотел в Русе. С удобното си разположение на международен път Е 85 и близост до Дунав мост, хотелът предоставя идеална среда за бизнес срещи, конференции и престой на чуждестранни туристи.

С 30 двойни стаи и луксозни студия, хотелът обединява комфорт и функционалност, осигурявайки идеални условия за бизнес клиенти. Стаите, оборудвани със съвременни удобства, са подходящи както за кратки бизнес пътувания, така и за дългосрочен престой.

Хотел „Теодора Палас“ предлага две конферентни зали с капацитет за 14 и 150 човека, оборудвани с висококачествена презентационна техника и високоскоростен интернет. Тези пространства са перфектни за провеждане на корпоративни събития, бизнес семинари и работни срещи, предлагайки възможности за ефективен нетуъркинг и бизнес развитие.

Ресторантът на хотела с две отделни зали предлага гъвкавост при организирането на различни събития – от делови обеди и коктейли до сватби и лични тържества. Лятната градина създава привлекателна атмосфера за отдих и провеждане на сезонни събития, добавяйки стойност към всяко бизнес мероприятие.

За връзка с фирма Медиком РС ООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.