Мобайл Системс ООД

ЕИК: 121528062

sales@mobisystems.com

Мобайл Системс ООД

MobiSystems са една от пионерните компании в разработката на приложения за бизнес продуктивност в световен мащаб от повече от 20 години. Още от основаването си в Сан Диего, компанията предоставя функционални и доходоносни решения за производителността на малки и средни предприятия, осигуряваща им необходимите софтуерни инструменти, за да бъдат успешни в своята дейност.

Особено във времена на финансова нестабилност, приложенията на MobiSystems носят изключително висока добавена стойност за всеки бизнес, който иска да оптимизира разходите си.

Водещите решения, които компанията предлага на своите клиенти са:

OfficeSuite

OfficeSuite

Алтернатива на Microsoft Office с над 500 милиона инсталации по целия свят.

PDF Extra

PDF Extra

Многофункционален PDF редактор, четец и конвертор.

MobiDrive

MobiDrive

Защитена междуплатформена облачна среда за съхранение.

И трите приложения са съвместими с всички популярни файлови формати и дават на потребителите си достъп до широк набор от най-често използваните функции.

MobiSystems предоставят на всички настоящи членове отстъпки за OfficeSuite и PDF Extra. За повече информация относно предимствата от членството в РТИК, моля пишете ни на info@rcci.bg.

За връзка с фирма Мобайл Системс ООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.