Моторета Груп ЕООД

ЕИК: 206916991

rideme@motorettagroup.com

Моторета Груп ЕООД

Моторета Груп е динамична българска компания в производството на електрически скутери, създадена с визията да демонстрира, че висококачествените иновации могат да набират сила и на българска земя. Основана в крайдунавския град Русе, фирмата е пътувала по света и се завърнала с мисията да промени представите за мобилност у дома. Първият им модел, D1, беше официално пуснат на пазара през август 2016 след задълбочен процес на разработка и сертифициране.

Историята на Моторета Груп започва със смела идея – да прекрати компромисите между цена и качество в бранша. От превозни средства на други марки до собствен продукт, компанията бързо се превърна в символ на иновация. Със създаването на Моторета D1, екипът цели да предложи скутер, който да съчетава сигурност, красота и комфорт – оптимално решение за градската среда.

В процеса на създаване на D1, Моторета Груп не прави компромис с качеството. Стотици компоненти са тествани, за да се изберат тези, които отговарят на строгите стандарти на компанията. Продуктът е преминал през множество тестове за качество и безопасност, включително в държавната автомобилна агенция в Англия и в Люксембург, което гарантира високите му стандарти.

Философията на Моторета Груп е, че когато се прави нещо с любов и отдаденост, резултатите винаги са надминаващи очакванията. Екипът продължава да работи усърдно за усъвършенстване на своите продукти, поддържайки висок стандарт и иновационен дух, което ги прави надежден доставчик в областта на електрическите скутери в България и извън нейните граници.

За връзка с фирма Моторета Груп ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.