Оми Студио ООД

ЕИК: 117691146

office@omi-studio.com

Оми Студио ООД

Русенската търговско-индустриална камара с гордост представя своя член „Оми Студио ООД„, екип от енергични и иновативни професионалисти с над 20 годишен опит в рекламата. Специализирани в корпоративното обслужване на клиенти, те разработват и реализират цялостни рекламни кампании. Оми Студио ООД се гордее с изключителната си прецизност и специално отношение към всеки проект, което ги е довело до все по-широк кръг от лоялни клиенти.

Особено акцент в предлаганите от Оми Студио ООД услуги пада върху рекламната и студийна фотография. Специалистите в екипа са готови да осъществят сложни постановки, макро фотографии и постановки с модели. Владеят и изкуството на продуктовата и индустриалната фотография, както и снимането на интериор, архитектура и бижута. Освен това, те са способни да заснемат модни колекции и да представят продуктите по най-изгодния и привлекателен начин.

В допълнение към това, Оми Студио ООД предлага печатна реклама и дизайн, включително създаване на фирмен знак, визитка, печат и цялостната визуална идентичност на фирмата, както и проектиране и изработка на фирмени каталози, брошури, листовки, плакати, постери и билбордове. Виртуалните разходки и видео продукцията, включително разработването на сценарии и сторибордове, заснемане на рекламни и продуктови видеоклипове, са също част от възможностите им.

Оми Студио ООД обещава да помогне на своите клиенти да определят своите рекламни цели и да създадат най-добрия проект в зависимост от техните нужди, без да правят компромиси с качеството. Освен това, те предлагат оптимизация на разходите, като създаваните от тях продукти впечатляват с високото си качество. Така те остават верни на своята основна мисия – да предлагат резултатни и приложими решения, които водят до оптимална ефективност.

За връзка с фирма Оми Студио ООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.